Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
galleri-Terrass-4096x2560-webb

Lgh 82, 5 rok, 148 kvm

Skellefteå, Skellefteå
Lgh82-01
Unik lägenhet med egen bastu och generös takterrass om ca 81 kvm!

Entréhallen med stora klinkerplattor Terasso. Skjutdörrsgarderob från golv till tak, inredd med hylla, klädstång, städskåpsinredning samt en smart lösning för källsortering.


Ljust och härligt kök med utgång till takterrassen både från köket och matplatsen. Köket är utrustat med helintegrerad vitvaror, kyl och frys samt diskmaskin. Ugn ovh mikro är placerade i högskåp. Trevlig köksö mellan kök och matplats med vinkyl och förvaring. Köksinredningen är från Vedum och har duo-fronter (2-lådssystem) med dämpning. Kökssnickerierna är sandbeige med pushöppning på väggskåp och svart grepplist på bänkskåp. Bänkskiva och stänkskydd av komposit Moorland. LED-spotlights som belysning under överskåp.


Vardagsrummet är rymligt och har plats för både soffgrupp och matplats. Utgång till takterrass i väster. 


Badrummet har stora liggande ljusgrå kakelplattor och klinker Terasso grå. Golvstående wc, handukstork, dubbeltvättställ med kommod Mezzo linnebeige och spegelskåp/spegel med belysning. Duschhörn med svart takdusch och duschvägg i klarglas. Separat del med tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Badrummet har komfortvärme och spotlights i tak med dimmer. Det är svarta beslag och svart handdukstork. Här finns även en bastu som extra finess. 


Wc/dusch har stora ljusgrå kakelplattor och klinker Terrasso vitgrå. Det är utrustat med komfortvärme, golvstående wc, tvättställ med skogsgrön kommod och spegelskåp/spegel med belysning. Duschhörn med takdusch och duschvägg i klarglas. Svart handdukstork och svarta beslag. Wc/dusch ligger i anslutning till master bedroom.


Sovrum 1 är ca 12 kvm och ligger mot innergården. Sovrummet målas i kul enligt inredningslistan. Utgång till balkong i söderläge. Gott om förvaring i klädkammare som inreds med hylla och klädstång. Sovrummet har wc/dusch i anslutning.


Sovrum 2 är ca 7 kvm och målas i kulör linnebeige. Fönster mot innergården.


Sovrum 3 är ca 10 kvm och har fönster i två väderstreck mot terrassen. Väggkulören är en ljus dimgrön.  


Sovrum 4 är ca 12 kvm med utgång till terrassen. Skjutdörrsgarderob från golv till tak, inredd med hylla, klädstång och linnedel. Väggkulören är ljusgrå. 


Fantastiskt generös takterrass om ca 81 kvm, med en inglasad del för höstens middagar eller kyliga sommarkvällar. Takterrassen når du från flera rum såsom kök, vardagsrum och sovrum 4. 


Lägenheten säljs med ett färdigt inredningspaket om totalt 279 585 kr som tillkommer utöver bostadens pris.

bild på Mikael Berggren
Kontakt
Mikael Berggren
Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling
Till salu
Pris7.195.000 kr
Avgift10.736 kr/mån
Antal rum5 rum och Kök.
Boarea148 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer82
GatuadressSödra Järnvägsgatan 32
InflyttningKvartal 2, 2024

Bilder

Mer info

Kontakt

Mikael Berggren

Mikael Berggren Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Niklas Lohman

Niklas Lohman Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Om området

Omgivning

Tack vara detta guldläge i hjärtat av Skellefteå är det nära till allt. Efter två-tre minuters promenad kommer du till stadens mittpunkt; Kanalgatan. Där hittar du allt du behöver, från shoppingmöjligheter i Galleria Vintergatan till nöjesupplevelser på Saras Kulturhus, vars entréplan även rymmer bibliotek. Föredrar du att äta middag ute finns ett stort utbud av trevliga restauranger.


Längs med Kanalgatan hittar du Baldergymnasiet, fortsätter du sedan på Bolidenvägen ett par minuter till hittar du många förskolor och skolor. Går du några hundra meter ned mot den vackra Skellefteälven finner du Stadsparken och Strandpromenaden och även universitetet Campus Skellefteå. Bakom Järnvägsleden finns Skellefteå lasarett.


 


 

Kommunikation

Du som är i behov av goda kommunikationsmöjligheter kan känna dig lugn. Med busstorget utanför dörren får du goda buss- och tågförbindelser. I och med den nya Norrbotniabanan kan du som boende i HSB brf Guldläge smidigt kunna pendla till närliggande städer.

Service

All tänkbar service inom bekvämt promenadavstånd.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse