Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
231011_Fotografen_final

Fotografen

Hovås, Göteborg
Parkläge med ljuset i fokus
Intill Krogabäcksparken i Nya Hovås centrum planerar vi för 34 bostadsrätter i HSB brf Fotografen med planerad säljstart hösten 2024.

Byggnationen av brf Fotografen kommer att påbörjas under 2023 och säljstarten planeras till hösten 2024. Genom att byggstarta innan vi påbörjar försäljningen av lägenheterna förkortas tiden mellan säljstart och inflyttning, som är planerad till sommaren 2025.


 Bostadsrättsföreningen kommer att bestå av lägenheter i varierande storlek från 1 rum och kök på cirka 35 kvadratmeter till 4 rum och kök på cirka 102 kvadratmeter. Huset formas som ett plustecken för att maximera ljuset in i bostäderna och de stora balkongerna går att likna vid kameralinser som ger utblickar åt flera väderstreck.


I brf Fotografen bor du där staden möter naturen och bara en cykeltur från havet. Området är vackert inramat av rogivande natur med skog, sjöar och promenadstigar. Alldeles utanför dörren ligger Krogabäcksparken. I centrala Nya Hovås finns allt man kan önska av handel och service. Med ett stort utbud av caféer, restauranger och matbutiker kommer du inte sakna något, här finns också skola och förskolor. In till centrala Göteborg tar du dig enkelt och snabbt med både bil och buss.


 Våra nybyggda bostäder är mer än bara en bostad. Områdets placering, husens utformning och gemensamma utrymmen är omsorgsfullt planerade för att du ska trivas länge i ditt nya hem.

bild på Sofie Esmyr
Kontakt
Sofie Esmyr
Säljare, HSB Göteborg
Kommande
InflyttSommaren 2025
Antal bostäder34
Antal rum1 - 4 rum och kök
Boarea35 - 102 kvm
Miljöbyggnad Trygghetsförsäkring

HSB brf Fotografen är ett kommande projekt. Information om lägenheter, priser och planlösningar släpps vid säljstaraten som är planerad till hösten 2024. Gör en intresseanmälan så får du uppdaterad information om projektet när säljstarten närmar sig. Du kan läsa mer om hur det går till vid säljstarten via länken. 

Bilder

Mer info

Kontakt

Sofie Esmyr

Sofie Esmyr Säljare, HSB Göteborg

Om området

Omgivning

I Nya Hovås möts du av en modern och pulserande stadsdel, med caféliv, shopping och strosade människor. Stadsdelen är inramad av vacker och rogivande natur och bara en cykeltur bort finns Stora Amundön, Hovås Kallbadhus och småbåtshamnen. För dig som vill ha en aktiv fritid finns Göteborgs Golfklubb, ridhus, Friskis och Svettis, simhall, fotbolls- och tennisplaner och snart även paddelbanor i krokarna. Bara några kilometer från din bostad finns Sandsjöbacka, Hallands största nationalpark på land.

Kommunikation

Från din nya bostad i brf Fotografen tar du dig enkelt och snabbt in till centrala Göteborg. Både Rosa expressbuss och linje 158 går med täta turer från Spektrumhuset, som är knytpunkten för kollektivtrafiken. Med bil tar du dig in till stan på endast 15 minuter.

Service

Längs nya Hovås Allé finns ett brett utbud av service med allt från mat- och inredningsbutiker till apotek, barberare, skolor och förskolor men även många arbetsplatser och kontor. Mitt på torget står det spektakulära Spektrumhuset. I den 5 000 kvadratmeter stora kunskapsgallerian finns bland annat en skola med rastgård på taket, butiker och restaurang med shuffleboard och bowling.

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Anmäl intresse