Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Sannaparken

Sannaparken

Göteborg, Majorna
Sannaparken i Fixområdet
Moderna hem med klassiska kvaliteter
HSB brf Sannaparken är en del av det nya bostadsområdet Fixfabriken som växer fram i Majorna. Här bygger vi 135 bostadsrätter om 1 till 5 rum och kök. Lägenheterna är moderna, ljusa och luftiga hem, byggda med omsorg för detaljer och med inspiration från klassisk arkitektur.

Husets utformning är inspirerad av det närliggande områdets karaktäristiska bebyggelse. Fasaderna, tillverkade i danskt hantverksmässigt framställt tegel, är en modern tolkning av den klassiska ornamentik som sekelskifteshus ofta har. Även lägenheternas interiör är inspirerad av klassiska sekelskifteshem med hög takhöjd, stora fönster och generöst med platsbyggd förvaring, självklart utan att göra avkall på den moderna nyproduktionens bekvämligheter. I lägenheterna finns tvättmaskin och torktumlare. Alla har även balkong eller uteplats, i många fall inglasad.

I brf Sannaparken finns många gemensamma utrymmen och bekvämligheter för dig och dina grannar att ta del av. Bland annat en gemensam tvättstuga, en övernattningslägenhet för långväga gäster och en härlig innergård. Med växtlighet, pergola, spaljéer och paviljong blir gården ett extra rum att njuta av. En plats att umgås med vänner och grannar eller bara slå sig ner i lugn och ro med en god bok.

Det är lätt att förstå varför så många vill bosätta sig i Majorna. Stadsdelen har en genuin charm som är unik för området. Mysiga gator och torg med bebyggelse från flera epoker, lummiga parker och småskaliga butiker. Dessutom ett varierat utbud av restauranger, kaféer och kultur. Husets attraktiva placering i området mellan Sandarna, Klippan och Kungsladugård gör att du har nära till det mesta. Här har du promenadavstånd till Mariaplan och hamnen. Området har även goda kommunikationer. Med spårvagn tar du dig enkelt och snabbt in till centrala Göteborg eller till salta bad vid Saltholmens klippor.

HSB brf Sannaparken är ett boendekoncept som är unikt på marknaden. Här kan du bo i moderna hem med klassiska kvaliteter, vackert benäget i intill Sannaparken i Majorna. Inflyttning startar under hösten 2022, med sista inflyttning kvartal 1 2023.

Klicka på
Bostadsväljaren så ser du vilka lägenheter som fortfarande är till salu samt priser och planritningar. Tänk också på att vara väl förberedd med ett giltigt lånelöfte för att kunna skriva förhandsavtal.

Välkommen att göra en Intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Bra att veta: I Brf Sannaparken behöver du inte tänka på tomträtt, föreningen kommer att äga sin mark.
Just nu pågår försäljningen och först till kvarn gäller!
Kika runt och se om du kan hitta just ditt drömhem. Använd gärna Bostadsväljaren så ser du vilka lägenheter som finns till salu samt priser och planritningar. Missa inte heller filmen där vår säljare berättar mer om föreningen.
bild på Karin Pollak
Kontakt
Karin Pollak
Säljare, HSB Göteborg
Slutsålt
InflyttHösten 2022 - början av 2023
Antal bostäder135
Antal rum1 - 5 rum och kök
Boarea22,5 - 116,5 kvm
Pris1.480.000 - 7.240.000 kr
Avgift1.861 - 6.675 kr/mån

Bostäder & priser

Antal rum

Boarea kvm

Högsta pris

Våning

Status

Status Antal rum Boarea Våning Pris Avgift Nr

Hitta rätt bostad

Använd vår bostadsväljare för att hitta lediga bostäder till salu. Jämför mellan olika bostäder och hitta det rätta boendet för dig.

Bilder

Virtuell visning

Titta in i det som kan bli ditt nya hem och låt fantasin flöda.

Mer info

Kontakt

Karin Pollak

Karin Pollak Säljare, HSB Göteborg

Christoffer Jonsson

Christoffer Jonsson Säljare, HSB Göteborg

Om området

Omgivning

Det nya området Fixfabriken ligger i Majorna mellan områdena Sandarna och Kungsladugård. Här planeras totalt cirka 500 nya bostäder i fyra kvarter. Vi skapar en ny plats där du kan verka, leva och bo.
För över 60 år sedan flyttade AB Fixfabriken in på Bruksgatan och under många år var Fix neonskylt ett landmärke för stadsdelen. För att bevara historien från platsen kommer delar av fabriken att tas om hand, rustas upp och bli en del av det nya bostadsområdet.

Vid brf Sannaparken befinner du dig i skärningspunkten mellan hav och stad. Härifrån har du närheten till salta bad, shopping i centrum, nybakat bröd på stans bästa surdegsbageri Cum Pane eller en lugn stund i Sannaparken. Styr du istället stegen norrut mot Klippan kan du njuta av en god middag på restaurang Sjömagasinet eller besöka kulturhuset Röda Sten.

Kommunikation

Till och från din nya bostad i brf Sannaparken, finns mycket goda kommunikationer med flera alternativ av spårvagn- och busslinjer.

Den spårvagnshållplats som ligger närmst är Vagnhallen i Majorna. Här går spårvagnslinjerna 3 och 9. Resan in till Brunnsparken tar cirka 15 minuter. Om du hellre reser med buss ligger Klippans busshållplats närmst bostaden. För den shoppingsugna finns Frölunda torg och dess gigantiska shoppingutbud bara tio minuter bort. På sommaren har du salta bad vid Saltholmen bara 20 minuter hemifrån.

Att välja cykeln är hållbart både för dig och miljön. Från din nya bostad tar du dig till Göteborgs centralstation med cykel på ungefär 25 minuter - ett härligt sätt att starta dagen på!

Service

I närområdet finns ett tjugotal grundskolor samt ett stort utbud av restauranger. Här hittar du allt från pizzerior, restauranger som serverar husmanskost, asiatisk mat och inte minst den omtalade korvkiosken "korv kiosk" på Mariagatan 6. I Majorna finns småskaligheten med lokala butiker, caféer och många kulturella inslag av ateljéer och museer. Bara en promenad från din bostad hittar du Klippanområdet och havet. Det finns många grönområden i närheten där Sannaparken, Slottsskogen och plaskpoolen utomhus för de små att leka i är några av de populäraste.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse