Säkerhet och Bevakning

Den 1:a Augusti 2018 så tog styrelsen beslutet att anlita bevakningsföretaget Securitas efter stora önskemål från våra boende.

Vi har haft turen att få en bra överenskommelse för tillfället med hundförare som patrullerar vårat område, huskroppar, källare och byggställningar. Företaget har uppdrag väldigt nära inpå vårt område och kommer därför utföra tillsynsbevakning med åtgärder varje dygn på varierande tider. De kommer rapportera och registrera allt av intresse så att styrelsen kan punktmarkera och sätta in åtgärder där det behövs. Vi upprättar ochså bättre kontakt med övriga myndigheter och ordningsmakt för att nu kunna höja trygghets -och säkerhetsninvån i vår förening.

Styrelsen vill dock ändå påpeka att bäst säkerhet stå vi boende för själva. Vi vet bäst och ser mest av vilka som rör sig området samt vilka som hör hemma här eller inte. Det är allas vårt ansvar att hjälpas åt med säkerhetsarbetet, det finns ingen teknik eller tjänst som ersätter detta på samma sätt som vi själva kan uppnå.

Vid pågånde brott, Hot eller våld: Polisen på 112

Övrig anmälan eller Narkotikatipset: 11414

Vi vill också verkligen förtydliga att Brf Stigarna aldrig tolererar hot eller våld mot sina boende i föreningen. Du kan alltid kontakta styrelsen via mail om behovet skulle finnas utöver polisanmälan eller annan myndighetskontakt.