Vår pågående målerientreprenad 2015

27 augusti 2015 Det vi har beställt av SK Måleri och tillsammans med dem och HSB planerat in, är allt ska slutföras med noggrannhet och kvalitet. Till det har vi löpande besiktningar. Problem vi har upplevt under gång:

Målarna och snickarna arbetar tyvärr inte alltid i synk. Det myckna regnandet har gjort att man lappat och kastat om för att komma vidare. För att inte tappa värdefull tid har målarna helt enkelt ”ångat på” och målat före snickarna. Då har rötskadade och ofärdiga bräder lämnats bakom för snickarna att byta när de kommit ikapp. Priset målarna och SK Måleri får betala för detta är att då hålla noggrann koll på allt man sedan måste gå tillbaka och göra färdigt.

Priset vi boende ibland har fått betala för detta laborerande med logistiken, är att riskera stå med ett ofärdigt målerijobb i flera veckor.

Vi tar upp klagomål i våra byggmöten, möten vi håller var 14e dag. I dessa har vi genomgång, uppföljning och inspektioner. Bevakning av budget, kvalitet och det bestämda tidschemat. Meningen är att ingenting ska passera ogjort eller med dåligt resultat. 

Ring eller mejla mig! Jag kommer då gärna förbi Er vid första tillfälle och kollar hur det ser ut. Om vi gemensamt anser saken oklar, för jag upp det i nästa byggmöte.

Jag gissar dock att i de flesta fall har målerifirman full koll och säkert redan har inplanerat att slutföra arbetet helt hos Er. Men för säkerhets skull… Ring eller mejla mig!

 

Med vänliga hälsningar

Reimund Kerer

Turevägen 36b

070-489 53 76

reimund.kerer@bomankerer.se