Välkommen till BRF Axet.

Här kommer du se aktuella saker som händer just nu i föreningen.

Till vänster hittar du andra nyttiga saker att känna till gällande vår Bostadsrättsförening

Inbrott och inbrottsförsök på nedre botten

Under de senaste åren har vi haft ett ökat antal inbrott i lägenheterna på nedre botten.

Tillvägagångssättet har varit att man tar sig in via fönster i anslutning till balkongerna .

För att göra det svårare för tjuvarna har vi i Om Axet rekommenderat att man skall förstärka låsanordningen på fönster och balkongdörr på nedre botten.

Rekommendationen gäller även de som inte har balkong men bor på nedre botten

Många har redan hörsammat vår rekommendation men långt ifrån alla.

Om man kontaktar fastighetsskötaren kan man till självkostnadspris få hjälp med detta.

HSB:s Brf Axet i Stockholm

Fastighetskötare   Lennart Johansson  08- 6417953

Lär mer om vad som händer i Axet

Läs mer om vad som händer i BRF Axet

Läs våra informationsblad för att hålla dig uppdaterad i vad som händer i föreningen. Du får den i brevlådan när den kommer ut men om du hellre läser den digitalt kan du hitta dem här.