Ledamöter i vår styrelse

Styrelsen består av sju ordinarie ledamöter och tre suppleanter. En ordinarie och en suppleant utses av HSB Stockholm. Styrelsen utser inom sig ordförande, vice ordförande, sekreterare och studieansvarig. Mandatperioden är två år så varje förenings-stämma väljer tre ledamöter och en suppleant.

Styrelsemöten
Har du några frågor du vill att styrelsen ska ta upp,
maila till styrelsen (se adress under Kontakt),
eller kontakta ordförande eller husombud.

Husombud
Styrelsen utser inom sig ombud för varje hus dit Du kan vända Dig med alla frågor och önskemål.

Ordförande:
Inge Björkander,
Eriksdalsgatan 26, tel 6400756.
Husombud Eriksdalsgatan 20-36

Vice ordf:
Anders Nyström,
Eriksdalsgatan 36, tel 070-7551095.
Husombud Timotejgatan 4-8 och Eriksdalsgatan 17

Sekreterare:
Mia Wallin,
Eriksdalsgatan 17, tel 0736-731583.
Husombud Timotejgatan 3-7 och Eriksdalsgatan 19

Helena Rosén,
Råggatan 14, tel 0703-904075.
Husombud Råggatan 8-14
Ansvarig Odlingrutor

Jan Fredriksson,
Eriksdalsgatan 30, tel 0737-315492

Rasmus Bjälkeson,
Eriksdalsgatan 34, tel 0739-487270.
Husombud Vickergatan 3-15

Catharina Hillerström Vagli