Nu är det dax att hämta de nya nycklarna

14 mars 2022

Nu kan nycklar till BRF Bohus nya låssystem hämtas hos Söderlås Ringvägen 114

Låssystemet kommer att börja bytas ut under vecka 14
så du måste innan dess ha hunnit hämta ut dina nya nycklar.
Tills hela bytet är klart så måste du alltid ha med dig nya & gamla nyckeln.

OBS ! Nycklar lämnas endast ut till bostadsrättsinnehavaren.
Du måste uppge föreningens lägenhetsnummer (ej Skatteverkets) samt uppvisa legitimation vid upphämtning.
Alternativt kan du lämna en fullmakt, uppge ordernummer: 20127
https://soderlas.se/doc/fullmakt.pdf

I samband med nyckelutlämningen kan du även lämna den blankett du tidigare fått där du skall fylla i önskat namn & telefonnummer för porttelefonen. Är den lämnad till föreningen ser de till att vi får den.

I samband med nyckelutlämningen kan du beställa extra nycklar, passertaggar eller garagesändare (För er som med garageplats) till ett rabatterat pris, lämna in denna blankett ifylld så blir du sedan aviserad via SMS när beställningen går att hämta.
Det ingår 3 nycklar från föreningen.


Namn:

Lägenhetsnummer:

Telefonnummer:

Antal

Nyckel iLOQ 470kr (ord pris 620kr)

Antal

Passertagg till entreport 100kr (ord pris 290kr)

Antal

Garagesändare 440kr (ord pris 630kr)

 

Info från styrelsen

Nya lås- och passersystemet

 

Som tidigare meddelats kommer vi byta ut lås och passagesystem. Ett nytt system för porttelefoni kommer då ersätta det vi har idag. I det nya systemet kan man koppla porttelefonen till två telefonnummer per lägenhet.

Blankett för att anmäla vilka telefonnummer som ska användas för porttelefonen har delats ut i brevlådorna men kan även laddas ner här om det kommit bort. https://www.hsb.se/contentassets/dd3c050cf2384a03a3c60d544214a84f/porttelefon-gdpr.pdf

Denna blankett kan lämnas i föreningens brevlåda i stora tvättstugan på Södermannagatan 72 eller lämnas till Söderlås när ni kvitterar ut nycklarna. De nya nycklarna kommer ersätta nycklarna som idag går till de gemensamma utrymmena. För att öppna portarna kommer man även kunna använda blippar (Dessa köps extra) .

Tre nycklar per lägenhet är kostnadsfria. Den som vill ha ytterligare nycklar och blippar kommer att kunna köpa till det.

När det nya låssystemet kommit på plats kommer det även vara möjligt att beställa nya blippar och fjärrkontroller till garaget för de som hyr plats, De medlemmar som har garageplats kommer kunna använda den nya nyckeln som blipp för att öppna porten (befintliga blippar kommer fortfarande fungera).

För att göra fastigheten säkrare är avsikten att inte längre ha portkod när det nya låssystemet har tagits i bruk. Portarna kommer kunna öppnas med nya nycklar och blippar samt via porttelefon. Under en övergångsperiod kommer vi att ha kvar portkoden även med det nya systemet.

 

När systemet är på plats kommer nyckel beställningar ske till nycklar@brfbohus.se

 

/Styrelsen BrfBohus