Gott Nytt År! Happy New Years!

30 december 2018

hej alla och gott nytt år!

Vi vill passa på att tacka för ett fint 2018. vi i styrelsen har sakta kommit in i vårt arbete och ser fram emot nästa års spännande projekt. Detta år har vi bl a fräschat upp befintliga lokaler, kollat offerter inför nästa år, kontrollerat betongplattor och gåt igenom vår utemiljö plus mycket mer. 

Vi vill passa på att tacka trädgårdsgruppen för deras odlingslådor som är en fortsatt succé och deras engagemang i lökplanteringen som blev en fin dag med grill som avslutning.

Det står fortfarande cyklar utomhus som skulle behöva flyttas på så plogbilen kommer förbi och lättare kan göra sitt jobb.

Plogningen sköttes dock lite väl bra och gräs och kantsten förstördes utanför port 70. detta är felanmält.

Vi i styrelsen har knackat dörr under julhelgen och gett ut en liten julklapp. till er som inte fått en så ber vi er att kontakta någon i styrelsen så kommer vi direkt :)

Slutligen så ber vi er att inte skjuta upp fyrverkerier på vår gård. Det är en stor brandrisk om något skulle flyga in på någon balkong sen har vi många småbarn och djur i föreningen som helst slipper allt smällande.

Tack på förhand.

allt gott

Styrelsen.

Hell everyone.

we just want to say thank you for this year and that we are looking forward to 2019 with all exciting projects ahead. and hope you are too.

we want to say thank you to the garden group for everything they have done!

And also, please dont fire any fireworks in our yard, its a big fire hazard and we have alot of small children and animals. 

kind regards

Styrelsen