lite nytt i föreningen

23 oktober 2020 Lite kring vad som händer framöver

Hej alla i BRF Liseberg

Som ni kanske lagt märke till så står det en container på gården. Den är beställd för att alla boende i föreningen under helgen 24-25 okt ska kunna slänga div grovavfall, rensa förråd mm. Lite som vi gjorde förra året vid denna tid. 
Mer info kring detta finns som anslag i samtliga portar. 

Sedan kommer vår trädgårdsentreprenör att rensa och röja vid våra parkeringar. Detta kommer ske den 28 okt. Då ber vi alla med bilar på dessa parkeringar att ha dem på annan plats under dagen. Detta finns det också mer info om som anslag i alla portar. 

Samma dag, alltså den 28 okt så ska vi byta elmätare. Detta sker genom Ellivio och deras underentreprenör one nordic. Arbetet kommer att medföra ett kortare strömavbrott på morgonen någon gång mellan 0700-0900. 

Samma dag igen, 28 okt så kommer Stockholm Vatten och Avfall att byta ut våra matavfallskärl mot nya fräscha. De gamla har gjort sitt om en säger så. 

Styrelsen jobbar vidare med att undersöka lösning på bredband och TV-utbudet. Offerter tas in som vi går igenom för att hitta en så bra lösning som möjligt till er alla.

Nya gymmet står snart klart. Det är färdigmålat och ljudisolerat. Nu väntar vi bara på ny gymmatta och några fler redskap. 

Det var allt för nu. Tack så mycket och trevlig höst

Vänligen 
Styrelsen