Tack för gott deltagande på helgens möten

30 januari 2023 Styrelsen vill tacka alla som kom på helgens möten. I lördags informerade vi om ekonomin i föreningen och hade en extrastämma för att välja ny valberedning. I Söndags fortsatte vi diskussioner kring underhållsplan och kommande projekt i föreningen.

Hej Alla medlemmar i BRF Liseberg.

I helgen bjöd styrelsen in till två möten. I lördags informerade vi om det ekonomiska läget. Vi kommer lägga upp mer detaljerat från det mötet i närtid.
Det var givande diskussioner där vi i styrelsen tog med oss mycket från er medlemmar. 

Vi blev väldigt glada av allt engagemang och ser hoppfullt framledes. på mötet diskuterades även bristande kommunikation från styrelsen, något vi är medvetna om och ska förbättra oss på framöver.

Sedan följdes en extrastämma för att välja in en ny valberedning. Styrelsen hade fått in en nominering inför mötet. Det var Christina Labus som tillsammans med Simon Rosenqvist och Natalie Kobeldis röstades in till ny valberedning. 

På medlemsträffen i söndags diskuterade vi vidare hur vi alla kan hjälpas åt att hålla ner kostnaderna. Ett förslag är att vi hjälps åt med uppfräschning av tvättstugan som ligger som projekt i vår underhållsplan. Kanske lägga det på en kommande medlemsdag elle liknande. 

Tack igen och mer information kommer från mötet framledes.

Vänligen 

Styrelsen