Digital köhantering

11 augusti 2023 Vi har spännande nyheter att dela med er. Just nu arbetar vi hårt med att implementera en digital köhantering för våra parkeringsgarage och MC-burar. Under augusti kommer vi inte att tilldela några platser, men vi förväntar oss att den digitala köhanteringen kommer vara fullt operativ från september.

För att ge er ännu mer flexibilitet har styrelsen beslutat att minska uppsägningstiden från tre månader till en månad för våra medlemmar.

Under övergångsperioden erbjuder vi manuell hantering av laddboxar för de som behöver det. Om du önskar en laddbox, var vänlig kontakta oss via brfsmedby@ownit.nu så kommer vi att placera dig i kön för hantering.

Vi har även några tillgängliga objekt, inklusive en garageplats med egen ingång, lokal och förråd, som kan hyras av intresserade medlemmar. Tveka inte att höra av er om ni är intresserade!

Vi kommer att hålla er väl informerade och meddela er så snart den digitala köhanteringen är igång. Er förståelse och tålamod under denna process uppskattas verkligen. Tack för att ni är en del av vår gemenskap!

Vänliga hälsningar