Uppdaterad tjänst - HSB Dokument

04 februari 2021 Den 22 februari lanseras nya HSB Dokument! HSB Dokument är en dokumenttjänst som kommer att ersätta nuvarande Föreningsdokument och som är anpassad till det kommande arbetet med Mitt HSB.

HSB Dokument blir navet för hantering och lagring av viktiga dokument, avtal och ritningar. I den uppdaterade tjänsten kommer du få åtkomst till en lagringsplats i Mitt HSB där alla dokument finns samlade på ett ställe - med en navigering och mappstruktur som fungerar lika bra på i dator, mobil och surfplatta. 

Övergången från tidigare Föreningsdokument till HSB Dokument är det första steget mot ett det fortsatta arbetet med Mitt HSB. HSB Dokument är en grundförutsättning för de nya automatiserade tjänster som HSB successivt kommer att lansera framöver, och som alla syftar till att underlätta arbetet för Brf-styrelser. Syftet med de kommande automatiserade tjänsterna är att ni som Brf-styrelse ska kunna lägga mindre tid på administration av t.ex. dokument, årsredovisningar och medlemshantering, och uppleva en ökad kvalitet i ett modernt och användarvänligt gränssnitt.