Information - Januari 2009

01 februari 2009 Obligatorisk ventilationskontroll, OVK Energideklaration klar Berättelser från Stålpennan

Obligatorisk ventilationskontroll

Tisdagen, onsdagen och torsdagen den 17-19 februari utförs en obligatorisk ventilationskontroll (OBK) av skorstensfejarmästare Ulf Öberg AB, Enköping. Sotaren kommer att behöva ha tillgång till samtliga lägenheter.
Planen är att OVK utförs enligt följande schema:
Tisdag 17 feb kl 08-15 Bäckvägen 69-75
Onsdag 18 feb kl 08-15 Bäckvägen 77-83
Torsdag 19 feb kl 08-? Pingstvägen

För att göra din lägenhet tillgänglig för sotaren, följ instruktionerna i det informationsblad som delades ut den 1 februari.

Energideklaration

Energideklarationen för Stålpennans fem hus är nu klar. Den visar generellt att vi hushåller någorlunda med energin i föreningen, men arbetet med att ytterligare effektivisera tar inte slut med det.

Stålpennans historik

Ibland undrar man vad man skulle få höra om väggarna kunde tala. Vi vet att flera i Stålpennan har erfarenheter från förr både av föreningen och området Telefonplan, Midsommarkransen. För att dessa kunskaper ska bli kända och få fortsatt liv, tar kassör David Björkdahl gärna emot såväl skrivna som berättade alster, stort som smått. Har du några fotografier – även från dagens Stålpennan eller rent utav din egen lägenhet – kan de få bli del av de tidsdokument som vi nu samlar ihop. Tveka inte att kontakta honom!
Redan inom kort kommer vi här på www.stalpennan.se kunna få se vissa ritningar och byggplaner för Stålpennan, fotografier och andra dokument som berättar sin historia om vårt närområde.

Frågor om ditt boende

Har du några frågor om ditt boende är du som vanligt välkommen att kontakta någon ur styrelsen (se anslag med kontaktuppgifter i trappuppgången), så ska vi göra vårt bästa för att besvara dessa.