Informationsbrev sommar

01 juni 2019

Informationsbrev Brf Stålpennan

Ny styrelse

Stålpennans nya styrelse hade sitt andra styrelsemöte den 2:a maj. Under mötet gicks föreningens ekonomi igenom. Då nästan alla i styrelsen är nya gick vi även igenom de roller och ansvar som ingår i uppdraget.

Lediga förråd att hyra

Vill du, eller känner du någon som vill hyra förråd? Kontakta styrelsen via mail - först till kvarn gäller. I nuläget finns ett förråd ledigt:

 

Address

Storlek

Avgift

Bäckvägen 83

2,1 m²

315 kr/månad

Bokning av tvättstugan

Uppdaterad information om tvättstugan finns på föreningens hemsida, där manual från leverantör finns. Man kan boka totalt tre pass under en period av sex dagar. Viktigt när man ska använda sin tid är att blippa in sig i tvättstugan senast en halvtimme efter att tiden börjat. Om du bokar två tider efter varandra måste du även blippa in dig senast en halvtimme efter att andra tiden har börjat.

Påminnelse om pappersförpackningar

Vi är alla duktiga på att återvinna pappersförpackningar, det är bra för materialet används till nya förpackningar och sparar träd. Kärlet för pappersförpackningar blir emellertid fullt snabbt och gör det svårt att källsortera. Vik därför alltid ihop dina förpackningar så att dem blir platta - det är onödigt att skicka luft till återvinningscentralen.

Vill du förändra i Matkällaren?

Styrelsen har tagit beslut om att boende i föreningen själva får göra förändringar inne i sina källarförråd. T.ex. kan du välja att ta ner eller sätta upp hyllor. Är du osäker på vad du får göra själv, kontakta styrelsen innan.

Följ oss på facebook för mer information

 

Vi försöker bli mer närvarande på sociala medier och hemsidan. Gå gärna med i facebookgruppen Vi som bor i stålpennan, för att få information och diskutera med andra i föreningen.