Kallelse till extra föreningsstämma den 19 september 2021

04 september 2021 HSB Bostadsrättsförening Tangen nr 266 kallar samtliga medlemmar till extra föreningsstämma om ett förnyat beslut i frågan om huruvida Brf Tangen ska uppdra åt Samfälligheten att bygga ut parkeringsgarage P2.

Extra stämman utlyses pga att det underlag som var till beslut 2018 har nu 2021 väsentligen ökats både gällande kostnaderna för byggnation och parkeringsavgifter. Se information i det utskickade Minnebergsbladet extranummer.

Styrelsen i HSB Brf Tangen har, vid styrelsemöte den 24 augusti 2021, beslutat att extra stämman den 19 september ska genomföras som poströstning och fysisk stämma.

Datum: 2021-09-19
Tid: Kl 18:00-19:00
Plats: BÅTVIKEN, Svartviksslingan 81

Rådande restriktioner p.g.a. risken för smittspridning av Covid-19 beträffande antal personer som kan samlas sittande i lokalen Båtviken är högst 50 personer. Av denna anledning rekommenderar styrelsen följande angående fysisk närvaro på stämman:

  • Om du har frågor angående utbyggnaden av garage P2, som du inte hittar svar på i det utskickade Minnebergsbladet extranummer, delta fysiskt vid stämman.
  • Har du inga speciella frågor eller inte har avsikt att delge dina synpunkter till andra medlemmar - delta inte vid stämman, poströsta eller rösta via ombud.
  • Vi  ser helst att endast en person från varje bostadsrättslägenhet deltar i stämman.

Dagordning

  1. Föreningsstämmans öppnande
  2. Val av stämmoordförande
  3. Anmälan av stämmoordförandes val av protokollförare
  4. Godkännande av röstlängd
  5. Fråga om närvarorätt vid föreningsstämman
  6. Godkännanande av dagordning
  7. Val av två personer att jämte stämmoordföranden justera protokollet
  8. Val av minst två rösträknare
  9. Fråga om kallelse skett i behörig ordning
  10. Fråga om förnyat beslut om utbyggnad av parkeringsgaraget P2
  11. Föreningsstämmans avslutande