Minnebergsdagen den 30 maj- dags för fest!

21 februari 2020

Lördagen den 30 maj kommer det att bli stort firande i Minneberg då området fyller 35 år.

 

Alla boende i Minneberg hälsas välkomna till en dag och kväll med många trevligheter för alla åldrar. Det kommer att vid parken nedanför busshållsplatsen i Minneberg finnas ett tältområde med en massa olika aktiviteter. 

 

Det kommer bland annat vara underhållning på scenen i olika former, både för barn och vuxna. Det kommer att finnas matservering, dagtid i form korv, hamburgare och fika och kvällstid i form av grillspett.

 

Det kommer att finnas olika typer av aktiviteter under Minnebergsfirandet. Flera av verksamheterna i Minneberg har öppet hus, t ex Vävstugorna, Gymet och Bokcafet. Fotoklubben kommer att ha utställning i Båtviken. 

 

Även olika företag som är verksamma i Minneberg som t ex ComHem, Bredbandsbolaget, RagnSells och mäklarfirmor kommer att ha information för den som vill. 

 

För barnen kommer det att finnas fiskdamm, positivhalare och ansiktsmålning mm. Det kommer också att vara en loppmarknad och det kommer att finnas lotteriförsäljning.

 

Under kvällen blir det ett somrigt musikprogram på scenen med olika framträdanden, bl a kommer Minnebergs kör Soulmates att uppträda. Det kommer finnas något för alla smaker!

 

Programmet slutar kl 22 på kvällen. Exakt program med tider och aktiviteter kommer senare. Missa inte detta trevliga firande!