Nyhetsbrev november

29 november 2016

Byggnytt och tillvalsprocessen 
Just nu arbetar vi intensivt med att resa husets stomme. Hittills har vi nått upp till våning 2 och arbetet fortsätter fram till och med april 2017. Ta gärna en promenad förbi bygget då och då, så kan du följa hur huset reser sig högre och högre mot vinterhimlen.

Tillvalsprocessen pågår för fullt och följande stopptider gäller: 
Trapphus P1 - 18 november 
Trapphus L2 - 2 december 
Trapphus L3 - 16 december

Vid frågor, kontakta gärna vår inredare Jenny Olofsson, e-post jenny.olofsson@hsb.se och mobil 073-840 96 00.

Fem lägenheter kvar till försäljning 
Känner du någon som letar efter en rymlig 4:a med plats för hela familjen och med en barnvänlig gård? I så fall är det fortfande möjligt att hitta det i brf Börjetull. Tipsa gärna vänner och bekanta om att titta in på vår hemsida www.hsb.se och läsa om de lägenheter som finns kvar.

Inflyttning slutet av 2017 
Ännu är det långt kvar till inflyttningen som preliminärt beräknas till slutet av 2017. Framåt maj räknar vi med att kunna ge exakt besked om inflyttningsdatum. 

Stomvisning 
Till sommaren räknar vi även med att kunna bjuda in till stomvisningar. Mycket jobb återstår naturligtvis på lägenheterna vid detta tilfälle men det brukar ändå vara roligt och uppskattat att få komma in och titta. 

Informationsmöte 
Till hösten planerar vi också att genomföra ett infomöte, där vi tar upp det mesta du behöver veta inför, under och efter din inflyttning. 

HSB Uppsala