Letar du hyresrätt i Malmö?

Från Kapellmästaren i söder till HSB Turning Torso i norr. För studenter och pensionärer. För barnfamiljer och ensamstående. Med mer än 1600 lägenheter för uthyrning är HSB Sundsfastigheter en av de största fastighetsägarna i Malmö.

HSB Sundsfastigheter äger mer än 1600 lägenheter i trettiotalet fastigheter. Husen är av alla slag, från sekelskiftestyp till de mest moderna med alla finesser och ny teknik.

Beståndet utökas kontinuerligt genom nyproduktion. Bland de nyare fastigheterna finns Kapellmästaren 4 och Kapellmästaren 7, som är prisbelönta projekt, där speciell vikt lagts vid att bygga med hög kvalitet till rimlig kostnad. Det omtalade projektet HSB Turning Torso, formgivet av Santiago Calatrava, gav ett tillskott om 147 lägenheter under 2005.

Genom intresseanmälan till HSB Sundsfastigheter kan man få möjlighet att hyra en trygg bostad med hög kvalitet. Med bospararande har man förtur till nyproducerade bostadsrätter hos HSB, men också till hyresrätterna i HSB Sundsfastgheters bestånd.

Lediga lägenheter just nu! 

Lediga studentlägenheter!  

Felanmälan Mina sidor