Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen att bo i HSB

HSB utvecklar och förvaltar boende för över en miljon människor och många fler har bott med oss sedan vi grundades 1923. Det ger oss en unik kunskap och inblick i hur människor lever och bor – både idag och imorgon.

Hur vill du bo? Hos HSB hittar du bra och trygga boenden för livets alla faser, såväl nybyggda bostadsrätter som hyresrätter.

Hur vill du bo?

Hand håller i HSB-nycklar framför flerbostadshus

Bo i nybyggd HSB-bostadsrätt

Att köpa bostadsrätt i HSB är tryggt! Du vet vad du köper, till fast pris och utan stressande budgivning. Sök bland våra nybyggda bostadsrätter från norr till söder.

Kvinna står framför fönster med många krukväxter

Bo i HSB-hyresrätt

Med omkring 25 000 hyresrätter över hela landet är HSB en av de stora och mest erfarna hyresvärdarna – en trygghet för dig som hyresgäst. 

Par samtalar på balkong

Som boende äger du HSB

Tillsammans med 670 000 andra medlemmar är det du som boende som äger HSB. Det innebär att våra vinster används för att skapa nytta för er som medlemmar genom att nya bostäder utvecklas och redan byggda tas om hand.

Det skapar också unika möjligheter att bygga hållbara boenden i hela landet, även på platser där få vill bygga men många vill bo. Med alla våra medlemmar utgör vi en stark kraft för att bidra till en hållbar samhällsutveckling.

Man ute på promenad med flerbostadshus i bakgrunden

Vill du bli HSB-medlem?

Tillsammans med våra medlemmar skapar vi framtidens boenden där trygghet står i centrum. Välkommen att bli medlem i HSB – ett medlemskap med många förmåner:

  • Förtur till HSBs bostäder genom vårt bosparande.
  • Nybyggda bostadsrätter och 25 000 hyresrätter över hela Sverige.
  • Juridisk rådgivning i boendefrågor, medlemstidning och erbjudanden.