Du som loggar in med BankID på fil eller via dosa behöver först välja Mobilt BankID och därefter välja BankID innan du matar in ditt personnummer för att komma in. Vi jobbar på att rätta till detta och beklagar strulet som uppstått.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tre olika sätt att bo i HSB

Bostadsrätt

Bostadsrätt

Cirka 3 900 bostadsrättsförenignar är medlemmar i HSB. Att äga en bostadsrätt innebär att du äger rätten att bo i bostaden. Du köper alltså inte lägenheten i sig, utan en andel i bostadsrättsföreningen. 

Nybyggd bostadsrätt

Nybyggd bostadsrätt

Varje år projekterar och bygger vi nya bostäder över hela landet, både bostadsrätter och hyreslägenheter. 

Hyreslägenhet

Hyreslägenhet

Att bo i en hyreslägenhet hos oss innebär att du betalar en hyra och att vi förvaltar fastigheten. HSB har cirka 25 000 hyreslägenheter över hela Sverige, varav HSB Malmö har cirka 2 200 stycken i Malmö, Vellinge, Trelleborg och Svedala.

Bostadsrättsföreningar i HSB Malmö

Hitta bostadsrättsföreningar som är medlemmar i HSB Malmö.

Nybyggda bostadsrätter

Sök bland våra nybyggda bostäder i hela landet.

Lediga hyreslägenheter

Sök bland HSBs lediga hyreslägenheter i hela landet.

Är du styrelseledamot i en bostadsrättsförening?

Här finns samlad information om t.ex bostadsjuridik, fastighetsunderhåll och förvaltning som kan vara till hjälp i din roll.

Vill du lära dig mer om sådant som rör ditt boende?

Under Bokunskap samlar vi kunskapsartiklar, frågor- och expertsvar och annan matnyttig läsning som vi vet berör och engagerar våra medlemmar.

Letar du efter våra blanketter?

Vill du hyra ut din bostadsrätt eller hyresrätt i andra hand? Eller ska du kanske till och med sälja din bostadsrätt eller säga upp din hyresrätt? Här hittar du några blanketter som kan vara till användning för dig.

HSB Living Lab – ett kliv in i framtiden

Hur kommer du att bo om 20 år? Hur kommer dina barn och barnbarn leva sina liv, och hur kommer deras hem en dag gestalta sig? Det är hög tid att ta reda på det.