Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB har en lång historia av nya idéer

Vi var först med sopnedkastet, tvättstugan och badrum i vanliga lägenheter. Vi har sedan starten 1923 byggt och förvaltat bostäder där man ska kunna trivas och må bra. Vi fortsätter att utveckla vårt sätt att bygga nya bostäder, med sunda material och minskade utsläpp från våra fastigheter. Men vi utvecklar också tryggheten kring köpet och förvaltningen av ditt boende. Allt syftar till att skapa det goda boendet.
mainimage

I HSB finns idag ca 3 900 bostadsrättföreningar och ca 25 000 hyresrätter. Varje år projekterar och bygger vi nya bostäder över hela landet, varav många är bostadsrätter i Stockholm. Vi bygger och förvaltar även hyresrätter i Stockholm.

HSB har, och kommer alltid att ha, höga ambitioner kring boendet. Det handlar om hur vi bygger våra bostäder, det handlar om vår fastighetsförvaltning och det handlar om en grundläggande trygghet för de boende. Vi har också höga ambitioner kring vårt arbete för vårt framtida klimat. Det innebär tydligt satta mål för att minska utsläpp från våra fastigheter, och att utveckla sunda material i allt vi bygger. I det goda boendet finns också tryggheten när du ska göra ditt livs stora affär och köpa bostad, liksom i vardagen när underhåll och skötsel ska hanteras. Vi har en lång historia av nya idéer och det är en god tradition som ständigt utvecklar nya lösningar i det goda boendet.

HSB Living Lab – ett kliv in i framtiden

Hur kommer du att bo om 20 år? Hur kommer dina barn och barnbarn leva sina liv, och hur kommer deras hem en dag gestalta sig? Det är hög tid att ta reda på det.