Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Bo i HSB Göteborg

Letar du efter ett nytt hem? Eller bor du i hyresrätt eller bostadsrättsförening i HSB Göteborg? På den här sidan hittar du information om vår nyproduktion, våra hyresrätter och ditt medlemskap.

Nyproduktion

Vi erbjuder nya bostäder i och runt Göteborg. Här kan du läsa mer om att köpa nyproduktion från HSB Göteborg och var vi bygger just nu. 

Vår nyproduktion

Hyresrätter

Letar du bostad att hyra eller är du hyresgäst hos oss? Här har vi samlat information om HSB Göteborgs hyresrätter. 

Våra hyresrätter

Vanliga frågor och svar

Här hittar du vanliga frågor och svar om ditt boende, medlemskap och bosparande i HSB Göteborg. 

Letar du efter HSB Göteborgs blanketter? Här kan du ladda ner och fylla i våra blanketter. 

Bospara och få förtur

Samla bosparpoäng som ger dig förtur till HSBs cirka 25 000 hyresrätter och nybyggda bostadsrätter i hela Sverige. Läs mer och börja bospara till dig själv eller en närstående här. 

Som boende äger du HSB

Tillsammans med 670 000 andra medlemmar är det du som boende som äger HSB. Det innebär att våra vinster används för att skapa nytta för er som medlemmar genom att nya bostäder utvecklas och redan byggda tas om hand.