Din bostad

Det är en hel del att tänka på när det gäller boende i bostadsrätt. Under denna sektion har vi samlat information som är bra att känna till.

Om du undrar över något finner du ofta svaret i föreningens stadgar, i våra ordnings- och trivselregler, på 'Mitt HSB' eller på föreningens hemsida.

föreningens stadgar finns bl.a. reglerat om vilka rättigheter och skyldigheter du har som bostadsrättshavare. Där finns också fördelningen av reparations- och underhållsansvaret reglerad. 

Genom att följa föreningens ordnings- och trivselregler bidrar vi alla till en god stämning i vår förening och därmed ett gott boende.

På Mitt HSB finner du specifik information om din lägenhet, avier, bostadsekonomi och diverse dokument. Du loggar in med Bank-ID eller med användarnamn och ditt lösenord.

Genom att ta del av medlemsinformationen som kommer ut ca en gång i månaden håller du dig uppdaterad om vad som händer just nu i föreningen. Medlemsinformationen skickas ut via e-post till medlemmarna och publiceras på hemsidan under "Nyheter".