Du som loggar in med BankID på fil eller via dosa behöver först välja Mobilt BankID och därefter välja BankID innan du matar in ditt personnummer för att komma in. Vi jobbar på att rätta till detta och beklagar strulet som uppstått.

Din bostad

Det är en hel del att tänka på när det gäller boende i bostadsrätt. Under denna sektion har vi samlat information som är bra att känna till.

Om du undrar över något finner du ofta svaret i föreningens stadgar, i våra trivselregler, på 'Mitt HSB' eller på föreningens hemsida.

föreningens stadgar finns bl.a. reglerat om vilka rättigheter och skyldigheter du har som bostadsrättshavare. Där finns också fördelningen av reparations- och underhållsansvaret reglerad. 

Genom att följa föreningens trivselregler bidrar vi alla till en god stämning i vår förening och därmed ett gott boende.

På HSB-portalen finner du specifik information om din lägenhet, bostadsekonomi och diverse dokument. Det är värt att logga in och få lite mer information om ditt boende. Du loggar in med ditt perssonnummer och ditt lösenord.

Genom att ta del av medlemsinfon som kommer ut ca en gång i månaden håller du dig uppdaterad om vad som händer just nu i föreningen.