Välkommen till Brf Mellangården

Brf Mellangården ligger i Furulund i Partille kommun. Föreningen har funnits sedan 1983 och består av två-våningshus med totalt 111 stycken lägenheter i ett naturskönt område.

Föreningens namn och organisationsnummer
HSB Bostadsrättsförening Mellangården i Partille, organisationsnummer 716408-5636

Föreningens fastighet
Partille Skulltorp 1:767

Bostadshusen
Bostadshusen målades senast om under 2009. Under efterföljande år har det gjorts en del kompletteringsmålning, t.ex. staketmålningar.

Lägenheterna
Storleken på lägenheterna varierar mellan 2-5 rum och kök och fördelar sig enligt följande:

• 22 st två rum och kök
  • 38 st tre rum och kök
  • 44 st fyra rum och kök
  • 7 st fem rum och kök

De flesta innehavare av lägenheter i markplan har haft möjlighet att teckna dispositionsavtal för fram- och baksidan av husen och har därför uteplats. Innehavare med lägenheter på övervåning har haft möjlighet att teckna dispositionsavtal för att inreda vind, vilket en del har utnyttjat.

Garage
Samtliga lägenheter har ett garage som tillhör lägenheten och som ingår i månadsavgiften. Garagen målades om 2007. Under 2015 har automatiska portar installerats på samtliga garage. I samband med portbytet bytes också alla gamla el-installationer ut och varje garage fick också separat jordfelsbrytare.

Parkeringsplatser
På föreningens fastighet finns 46 stycken parkeringsplatser som kan nyttjas av boende eller besökare. Parkeringsplatserna är avgiftsbelagda.

Lekplatser
Föreningen har fem stycken lekplatser, varav en med enbart gungor. Under 2008 gjordes en EU-revision av lekplatserna. Detta resulterade i några förändringar. Alla lekplatser beiktigas och godkänns varje år.

Föreningens lokal
Det finns en lokal i föreningen. I lokalen finns en föreningslokal, expedition, övernattningsrum, kök och toalett. Se vidare under "Lokaler".