Övernattningslägenhet

Föreningen har en övernattningslägenhet.

Lägenheten är möblerad. Det finns en dubbelsäng i lägenheten, kokplatta och den har även dusch och toalett. Man behöver ta med sig egna sängkläder och handdukar. Lägenheten har även en TV och WiFi. 

Bokning av övernattningslägenhet sker via bokningstavla eller webbläsare på http://karolinerna.asuscomm.com:15015/

Maximalt antal bokade nätter är fem i rad. Incheckning sker tidigast kl. 12.00, utcheckning senast kl. 12.00 efter sista bokade natten. Kostnad per natt är 400 kr. Betalning sker via Swish: 1230782821 (om du inte har Swish till föreningens PlusGiro 47310-8) och ska genomföras direkt efter genomförd bokning. Du kan sedan använda din blipp för att komma in i lägenheten under hela den bokade tiden.

Du som medlem ansvarar fullt ut för att dina gäster som nyttjar övernattningslägenheten. Vid missbruk av lägenheten kommer man förlora möjligheten att göra framtida bokningar och kan även bli skyldig att ersätta för uppkomna skador. Rökning är inte tillåten i övernattningslägenheten. Det är inte heller tillåtet att ha husdjur i lägenheten. 

Efter utcheckningstiden har passerat finns ingen möjlighet för att återfå tillträde till övernattningslägenheten. Vid händelse av inlåst egendom på grund av missad utcheckning håller föreningen er ansvariga för eventuell kostnad för jourutryckning till följd av detta.

Vid problem med lägenheten kontakt vår förvaltare. Här hittar du kontaktuppgifter. Vid problem med betalning kontakta HSB och inte förvaltaren. 

Övernattningslägenheten ligger i källaren på Lidnersgatan 12. Dörren ligger till vänster om huvudingången till Lidnersgatan 12 och det står "Övernattningslägenhet" på den. För att komma in i dörren använder man sin blå bricka. Själva lägenheten ligger sedan längst in i korridoren och även dörren till själva lägenheten står det "Övernattningslägenhet" på. För att komma in i dörren använder man sin blå bricka. Det går bara att komma in i lägenheten om man bokat den. 

Bokning via webbläsare

Logga in genom att ange din passerbrickas ID-nummer med bokstaven A framför (endast siffrorna ifylles) i fältet ”Användare”, och din pin-kod i fältet ”Lösen”. Tryck därefter på ”Logga in”.

För att boka en tid, klicka på en ledig tid och därefter Boka i den ruta som kommer upp.

Passet kommer nu stå som Bokat.

Avboka

För att avboka en tid, klicka på din bokade tid och välj därefter Avboka. Ni kan även välja Mina bokningar om ni inte kan hitta er bokade tid i kalendern.

Bokning via bokningstavla

För att logga in i systemet, håll din passerbricka mot läsaren.

Du loggas då in i bokningssystemet och kan bläddra mellan lediga tider på samma sätt som i webbläsaren.