På gång i Barken 2023-Nov

14 november 2023 Styrelsen i HSB brf 45 Barken informerar nov 2023 På gång i Barken

 

Barken 60 år

Denna jubileumshändelse är speciell, och vi vill att så många som möjligt deltar! Anslut till vår arbetsgrupp och hjälp oss arrangera Barkens 60-årsfirande. Kreativitet och engagemang kommer att göra detta till en minnesvärd upplevelse. Anmäl dig nu!

 

Syrum

Under året har flera medlemmar visat intresse för att väcka liv i den kombinerade vävstugan och syrummet som vi har i vår förening. Vi har mycket kunskap samlat bland föreningens medlemmar och därför vill vi nu gå ut med en intressekoll och se om intresse finns för att be våra kunniga medlemmar om en liten kurs i hur man väver och genomför enklare syprojekt. Kontakta vår studievägledare Peter Andersson för att meddela ditt intresse! Skicka mail till: Peter.andersson82@gmail.com och berätta att du är intresserad av sy- och vävstugan!

 

Avisering om höjda avgifter

Med hänsyn till den nuvarande ekonomiska situationen med påtaglig inflation och stigande räntor och avgifter, behöver vi informera om att det kommer bli nödvändigt med ytterligare avgiftshöjningar. För er som är intresserade kommer det finnas möjlighet att delta i en informationskväll senare i höst, mer information kommer inom kort.ll senare i höst, mer information kommer inom kort.