Medlemsdag 5 maj 11-14

23 april 2024

Välkommen ut på gården och träffa grannarna! Föreningen bjuder på hamburgare och dryck! Vi ska ha skattjakt för barnen och poängpromenad för de vuxna, med kluriga frågor. Fina priser utlovas till de som har flest rätt!

För att förena nytta med nöje har styrelsen har bjudit in Thomas Borggren från brandskyddsföretaget Firesafe som arbetar med föreningens brandskyddsutrustning. Tillsammans med en kollega kommer han att ge allmän information om brandskydd i flerfamiljshus och hur vi ska bete oss om det värsta inträffar. Vi kommer också få möjlighet att själva testa brandsläckning. 

  • Jesper Bogren, medlem i föreningen och tillika kock kommer att servera grillade hamburgare och dricka vid grillen. 
  • Anders Simonsson kommer att visa dem som är intresserade hur det går till att spela boule.

Dessutom ska vi ha namngivningstävling för den nya robotgräsklipparen. Vad tycker du att den ska heta? Lämna förslag i den låda som finns på gården på söndagen 5 maj. Vinnande förslag belönas med biobiljetter till hela familjen.

Om vädret tillåter, ta med en fikakorg och en filt att sitta på!

Anmälan: maila till exp@brfslottsskogen.se eller lägg en lapp i brevlådan vid föreningsexpeditionen. Ange hur många vuxna och hur många barn samt gärna barnens ålder. OSA senast den 30 april, men ju tidigare vi vet hur många vi blir desto mer tid får vi till planering.

Välkomna!