Utebliven tidning

04 januari 2022 Genom en serie olyckliga omständigheter har tidningsbudet inte kunnat leverera tidningen till sina prenumeranter i brf Slottsskogen under helgerna. Styrelsen beklagar det inträffade.

I somras när vi började byta ut låssystemet i föreningen informerades alla leverantörer till fastigheten om detta.

  • Vid den tidpunkten kvitterade Västsvenskt Tidnings Distribution, VTD, ut 2 brickor till det nya systemet och har kunnat leverera tidning till medlemmarna. 
  • Inför julhelgen kom det tidningsbud som endast hade brickor till det gamla systemet och kom naturligtivs inte in i fastigheten.
  • I mellandagarna tillverkades nya låsbrickor till VTD. De kvitterades ut 29/12, 2021, men då fick de i hastigheten fel behörighet, en tidsbestämd behörighet mellan 07.45 - 20.00, alltså inte alls under den tid som tidningen normalt sett delas ut. Allt detta är nu korrigerat av låsföretaget och ytterligare en bricka har kvitterats ut till de bud som delar ut tidningar i helgdagar. 

Det har gått troll i detta, det är helt tydligt. Samtliga inblandade parter, VTD, Locksafe och styrelsen vill på detta sätt framföra en ursäkt till de som inte fått tidningen på den tid man önskat. NU ska alla behörigheter och brickor finnas på plats hos rätt person och tidningen delas ut i vanlig ordning.