HSB i samhället lokalt och globalt

Som en av Sveriges ledande bostadsaktörer och samhällsbyggare, driver HSB samarbeten i olika frågor för att bygga det goda boendet och hitta hållbara lösningar på utmaningar på såväl nationell som internationell nivå.

HSB deltar aktivt i olika samarbeten som främjar och utvecklar det goda boendet för våra medlemmar. Fokus ligger på frågor som rör miljö, klimat och energi. Genom medlemskap, styrelseengagemang och expertkompetens i ömsesidigt samarbete med företag och organisationer som delar våra ambitioner, söker vi den bästa vägen framåt. Läs mer om vilka företag och organisationer HSB samarbetar med.

HSB deltar också i flera samarbeten på internationell nivå – tillsammans med andra företag och organisationer som vilar på en gemensam kooperativ värdegrund vill vi bidra till en hållbar framtid för fler människor. Läs mer om HSBs internationella samarbeten.

HSB stödjer We Effect

Under 2016 samlade HSB tillsammans in 3 456 940 kronor till biståndsorganisationen We Effect. Pengarna gör att fler människor kan ta steget från fattigdom och slum till en riktig bostad och ett tryggare liv. Läs mer om insamlingen här.