Just nu har vi tekniska störningar som påverkar möjligheten att bli medlem digitalt här på webbsidan. Tjänsten kan inte verifiera några personnummer. Vi jobbar på en lösning.  Vänligen återkom vid ett senare tillfälle och fullfölj din ansökan.

Seminarium 26/3: hushållstvätt i Sverige

08 mars 2024 Tisdagen den 26 mars bjuder HSB Living Lab in till ett seminarium där vi diskuterar hushållstvätt i dagens Sverige: vilka miljönyttor det finns med tvättstugor, om vi faktiskt kan komma ihåg hur mycket vi tvättar, psykologiska drivkrafter knutna till äckel och skam, och mycket mer. Deltagande sker på plats i HSB Living Lab eller digitalt via länk.

Den 26 mars kommer forskarkollegorna Erik Klint och Greg Peters från Chalmers till oss. De är engagerade i projektet The Future of the Laundry och kommer vid detta tillfälle att prata vitt och brett om hushållstvätt i Sverige. 

Datum
26 mars 2024

Plats
HSB Living Lab, Elektrovägen 4, Chalmers Campus Johanneberg, Göteborg eller digitalt via länk.

Tid
08.00: Frukost serveras i HSB Living Lab
08.30-09.00: Seminarium Hushållstvätt i Sverige 

Bakgrund
Går du ofta runt med känslan att oavsett hur mycket du tvättar så är tvättkorgen alltid full? Hur mycket hade du skämts om din kollega påpekade att du luktade svett? Under detta seminarium kommer vi att prata både brett och detaljerat om hushållstvätt i dagens Sverige: vilka miljönyttor det finns med tvättstugor, om vi faktiskt kan komma ihåg hur mycket vi tvättar, psykologiska drivkrafter knutna till äckel och skam, och mycket mer!

Anmälan
Kontakta Madelaine.Doufrix@hsb.se senast den 21 mars för att medverka. Deltagarlänk skickas ut till de som önskar vara med digitalt i god tid innan mötet äger rum.