Ta en virtuell rundtur i HSB Living Lab

14 november 2020 I tider av social distansering krävs nya kreativa idéer som kan ersätta fysiska möten. Business Region Göteborg har tagit fram en virtuell rundtur där vem som helst kan kika närmare på tre av Johanneberg Science Parks mest innovativa byggnader, och veta mer om hur vi kommer att bo och arbeta i framtiden. HSB Living Lab är ett av projekten i den digitala rundturen.

På den virtuella rundturen klickar besökaren sig själv fram, och kan välja att att lära sig mer om några av de projekt som pågår i HSB Living Lab och flera andra projekt i det innovationstäta området Johanneberg Science Park.

Dörren står öppen till labbets gemensamma ytor, där de boende delar kök, tvättstuga och vardagsrum, men också till en  lägenheterna där man bor i kubik. Här kan den som är nyfiken på hur det är att bo i HSB Living Lab få en inblick i livet i labbet.

Green Gothenburg drivs av Business Region Göteborg och arbetar för att öka det internationella erkännandet av regionen som ledande när det gäller hållbar utveckling. I vanliga fall välkomnar man internationella delegationer på beslutsfattarnivå, som är intresserade av att lära sig mer om smarta och hållbara lösningar.

Nu har man skapat guiden för att under det rådande pandemiläget låta alla som är intresserade av smarta och hållbara lösningar inom bygg och energi ta del av pågående projekt i Johanneberg Science Park.

Klicka på länken för att ta en virtuell runtur i vår forskningsarena!