HSB Living Lab nominerat till fint pris - rösta på oss!

06 november 2019 HSB Living Lab är nominerat till World in Property Award. Priset delas ut till ett bolag eller ett projekt som gör, eller kommer att göra, ett extraordinärt avtryck på den svenska fastighetsmarknaden.
HSB Living Lab nominerat till pris

Pristagaren ska visa på visionärsskap, framtidstro, mod och samhällsnytta i sitt arbete med stadsutvecklingsprojekt antingen inom bostadsområdet eller inom den kommersiella sektorn.

Det är tidskriften World in Propertys läsare som fått chansen att nominera ett bolag som de tycker utmärker sig lite extra och de har nominerat HSB Living Lab.

– Vi är mycket stolta över att vårt arbete för innovativa hållbara boenden uppmärksammas och nomineras. Om vi skulle vinna skulle är det en bekräftelse på att vår gemensamma satsning ligger helt rätt i tiden, att fastighetsbranschen nu är redo för samverkan och innovation på bred front, säger Emma Sarin, projektchef HSB Living Lab i en kommentar till nomineringen.

Priset delas ut på Fastighetsgalan på Berns den 29 januari. Läs mer om nomineringen på World in Property. Du kan redan nu rösta på de nominerade bidragen - vi hoppas förstås på din röst! Klicka här för att rösta.