Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Malmö öppnar lokalkontor på Söderkulla

28 mars 2023

Nu har HSB Malmö slagit upp dörrarna till sitt nya lokalkontor på Söderkulla, Söderkullagatan 11, i Malmö. Anledning är att komma ännu närmare sina kunder och medlemmar.

­– Det finns många HSB-bostadsrättsföreningar i området, så detta är ett perfekt ställe för oss att vara på, säger Lisa Renntun, chef för medlemsavdelningen på HSB Malmö.

Under våren planerar de att ha öppet en till två gånger i veckan för att därefter utvärdera.

– Vi ser att många besöker vår hemsida för att uträtta ärende och hitta svar på frågor. Men det finns ändå ett stort värde i att kunna träffas fysiskt. Därför hoppas vi att medlemmarna i området tittar förbi. Det kan vara allt från att få rådgivning som styrelseledamot till privata ärende om sitt medlemskap, säger Lisa Renntun.

Sedan tidigare har HSB Malmö lokalkontor i Svedala och Trelleborg. Deras Fastighetsservice-avdelning finns på Singelgatan i Malmö och huvudkontoret är i Turning Torso. På dessa kontor tar organisationen emot bokade besök.

För mer information om HSB Malmö:
hsb.se

HSB Malmö är en ekonomisk förening som ägs av 53 000 medlemmar – enskilda personer och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder medlemskap, hyreslägenheter och nyproducerade bostadsrätter samt förvaltningstjänster. Våra medlemmar har bland annat möjlighet att bospara samt ta del av utbildningar och löpande rådgivning. Vår verksamhet finns i Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala, Trelleborg och Vellinge.

Taggar

bostadsrätt
medlemskapet
kontor