Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Här hittar du våra medlemserbjudanden

Som HSB-medlem har du tillgång till många uppskattade medlemserbjudanden. Vad sägs som rabatterade priser på bredband och inredning till drömköket eller hotellnätter till förmånliga priser. Du hittar allt det och många fler medlemserbjudanden i Mitt HSB.

Ett urval av alla medlemsförmåner du kan ta del av just nu

Svenssons i Lammhult

Som HSB medlem får du just nu 15 % rabatt på utemöbler, utomhusbelysning, krukor och vattenkannor samt 10 % rabatt på ordinarie sortiment på svenssons.se.

Logga in på Mitt HSB för att ta del av erbjudandet. 

Philips Hue

Smart belysning är enkelt! Kom igång snabbt och enkelt med Philips Hue. Som HSB-medlem får du 25% rabatt på alla starterkits samt 15 % rabatt och fri frakt på övriga sortimentet (HDMI Sync box och Gradient Play-produkter är exkluderade).

Logga in på Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

Beredskapsfabriken

I orostider kan det vara bra att förbereda hur man klarar de mest grundläggande behoven om tillgång till vatten och el skulle försvinna. Som HSB-medlem får du 10 % rabatt på hela sortimentet.

Logga in på Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

Pyret & Snäckan

Hos Pyret & Snäckan kan du som nybliven förälder köpa allt du behöver för de minsta i familjen. Som HSB-medlem får du 15 % rabatt på hela sortimentet med vissa undantag.

För att läsa mer och ta del av din rabattkod loggar du in i Mitt HSB.

Nordic Choice

Som medlem i HSB får du 15% rabatt på Nordic Choice Hotels i Norden - Clarion Hotel, Comfort Hotel och Quality Hotel. Gäller alla rumstyper om du anländer fredag, lördag eller söndag

Loggar in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

GoMore

Dela bil med dina grannar och bidra till ett bättre sammhälle. Som HSB-medlem får du 200 kronor i rabatt på din första bokning när du bokar via GoMore. Du får dessutom 10% rabatt på alla framtida bokningar. 

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

Micki

Micki har allt för en mer lekfull sommar! Som HSB-medlem får du 12 % rabatt på alla leksaker (inklusive redan nedsatta produkter och kampanjer) på mickiofsweden.com.

Rabattkoden hittar du när du loggar in på Mitt HSB. 

Dina Försäkringar

Du som är medlem kan till ett förmånligt pris teckna en hemförsäkring hos Dina - ett fullgott skydd för både dig, din familj och ditt hem. Dessutom får du just nu upp till 20 % rabatt på hund- och kattförsäkringen. 

Logga in på Mitt HSB för att ta del av erbjudandena. 

Se dina förmåner

Logga in på Mitt HSB idag för att ta del av dina förmåner som HSB-medlem.

Se alla erbjudanden