Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Vi har fått det bästa pris man kan få – att ni är nöjda med oss

Vårt nationella nyproduktionsbolag, HSB ProjektPartner kom på tredje plats i den årliga branschmätningen av bostadsutvecklare med nöjdast kunder – och inom kategorin NKI Garanti, som mäter kundnöjdheten två år efter inflyttning, ligger HSB på förstaplatsen.

På HSB bygger vi inte bara hus – vi bygger hem. Det innebär bostäder där man verkligen kan leva och trivas, oavsett årstid och tid på dygnet. Därför blir vi extra stolta över de utmärkelser vi belönades med när Prognoscenter presenterade sin årliga branschmätning tidigare i år:

  • Topp tre-placering i kategorin nöjdast kunder
  • Förstaplats i kategorin NKI Garant, vilket mäter kundnöjdheten två år efter att man flyttat in

HSB ProjektPartners vd, Henrik Zäther, berättar mer.

– Vi är mycket glada över att vi höjer vårt resultat och är topp-tre bland de mest uppskattade bostadsutvecklarna i Sverige. Vi är extra stolta över att ha de nöjdaste kunderna efter två år. Det är särskilt viktigt eftersom vi inte bara bygger bostäder, utan även förvaltar dem, säger han och tillägger:

– Att vi är branschledande visar att det jobb vi gör varje dag för våra kunder och medlemmar har betydelse och att vårt systematiska arbete för att öka kundnöjdheten har gett resultat.

Trygghet – en av HSBs viktigaste värderingar

Att flytta till ett nytt hem är ett stort steg i livet – och det är inte allt helt enkelt att ha koll på alla de olika delar som en flytt faktiskt innebär. Och där blir trygghet en väldigt viktig faktor.

Hos HSB erbjuds du som kund en trygghetsförsäkring där det, bland annat, ingår prisfallsskydd som gäller efter tillträdet. Vi stannar kvar och stöttar dig och dina grannar långt efter att ritningarna blivit till hem. Med en kunnig HSB-ledamot i styrelsen får din bostadsrättsförening råd och stöd. Vi vill att HSB ska vara synonymt med trygghet.