Vestanfläkten maj 2023

11 maj 2023

Årsstämma 2023
Årets årsstämma närmar sig och i år kommer den att hållas 24 maj, på restaurangen Tillsammans. Kallelse och årsredovisning delas ut senast två veckor innan mötet och vi hoppas att så många som möjligt anmäler sig till stämman. 

Balkongrenovering
Som ni kanske sett går arbetet med balkongerna på Hagmarksgatan framåt. På grund av den sena våren är de lite efter i tidplanen, men kommer förhoppningsvis komma ikapp innan de drar igång på Sidvallsgatan, som preliminärt blir efter sommarsemestern.

Sophusen
Det slarvas i soprummen, saker slängs i fel kärl eller ställs på golven. På skyltarna kan du läsa vad som får slängas och i vilket kärl dina sopor hör hemma. Skyltarna listar tydliga exempel på vad som får och inte får slängas och vi hoppas alla medlemmar rättar sig efter dessa. Om du vill slänga någonting som inte är godkänt för kärlen kan du hitta information på Örebro kommuns hemsida var du hittar närmaste återvinningscentral. 

Minst en gång om året ställs en container ut på gården, efter förannonsering i "Vestan-fläkten" och/eller en lapp på trapphusdörren. Där kan man slänga sådant som inte får slängas i soprummet.

Elbilsenkät
*Bifogat finner ni en sammanställning av resultatet från elbilsenkäten som delades ut i början av året.

*med pappersversionen av Vestanfläkten fanns en sammanställning bifogad. Mejla oss om du vill ha en digital kopia av denna.

Uthyrningsrummet
Denna information har flyttats till föreningens hemsida. Nu finns även en kalender där vi lägger in dagar som är bokade, så ni slipper fundera över ifall rummet är bokat eller ej. www.hsb.se/malardalarna/brf/vesta/