Vestanfläkten Sommar 2023

17 juni 2023

Balkongerna
Arbetet med balkongerna på Hagmarksgatan 7-15 börjar lida mot sitt slut och slutbesiktningen planeras ske 5 juli. Under besiktningen kommer vi behöva tillgång till balkongerna inifrån lägenheten. En avisering kommer skickas ut i god tid till alla berörda lägenheter när datumet närmar sig.

Vi vill påminna samtliga boende på Hagmarksgatan, som fått sitt balkongdörrshandtag borttaget av TBO, att det är strikt förbjudet att beträda balkongerna innan TBO återmonterat handtaget.

Årsstämman
Årets årsstämma hölls på restaurang Tillsammans och vi tackar alla som närvarade.

Vid årets årsstämma fick styrelsen följande utseende

• Ordförande: Christer Eiseborn

• Vice ordförande: Bo Klerne

• Sekreterare: Elin Frimodig

• Ledarmöter: Lars-Åke Jansson, Vendela Lohaller, Erik Holm, Leif Nilsson och Amanda Hedström, Inger Fagerlund

• HSB-representant: Madeleine Wallinder

Bredbandsavtal
På årsstämman fattades beslut att teckna ett avtal med Telenor gällande bredband och tv för alla lägenheter i föreningen. Det nya avtalet träder i kraft i höst och vi återkommer i god tid innan med exakta datum, så att de som inte har bredbandsavtal med Telenor hinner avsluta sina nuvarande bredbandsavtal. Mer information om detta kommer.

Sly och ogräs
Borttagning av sly och ogräs på parkeringen på Sidvallsgatan utefter järnvägen kommer att ske inom kort. HSB Trädgård meddelar när bilar måste flyttas.

Okända personer i trapphusen
Styrelsen har noterat att obehöriga personer har vistats i våra trapphus. Därför ber vi er att inte släppa in okända personer efter låsning. Var också noga med att se till att källar- och vindsdörrar låser, så att vi inte släpper in obehöriga i dessa utrymmen.

Expeditionen
Expeditionen på Sidvallsgatan 27 är inte bemannad under sommaren, men vi kollar till mejlen och brevlådorna. Meddelanden kan lämnas via e-post till vesta.brf@gmail.com, i brevlådan utanför expeditionen eller på telefon 019-10 70 46. Glöm inte att uppge vilket telefonnummer man når dig på.