Få din hyresavi digitalt

16 november 2021

 FÅR DU FORTFARANDE AVIN PÅ PAPPER? VÄLJ DIGITALT ALTERNATIV – SÄKRARE FÖR DIG OCH BÄTTRE FÖR MILJÖN

Att få avgiftsavin digitalt är säkrare än papperspost. Du riskerar aldrig att avin kommer bort och du betalar avgiften smidigt, även om du skulle vara bortrest. Ett stort plus är att du minskar klimatpåverkan.
Välj e-faktura eller några av våra andra kostnadsfria tjänster, läs mer nedan eller på hsb.se/malmo/avgiftsavi.

E-faktura
Med e-faktura skickas avin direkt till din internetbank. Det enda du behöver göra är att godkänna betalningen. Du skaffar e-faktura i din internetbank, sök efter ”HSB Malmö ekonomisk förening” under fliken ”e-faktura”, uppge avtalsnumret som du hittar på din avi.

Kivra
Kivra är en digital brevlåda. Anslut dig på kivra.com eller via deras app.

E-postfaktura
Du kan få avin mejlad till dig som PDF, fyll i formuläret på hsb.se/malmo/epost.

Autogiro
Med autogiro dras pengarna automatiskt på förfallodagen från ditt konto. Du skaffar autogiro i din internetbank, sök efter ”HSB Malmö ek förening” under fliken ”autogiro”. För att slippa få specifikationen på papper rekommenderar vi att du kombinerar autogiro med att få specifikationen som e-faktura, Kivra eller e-postfaktura.

Mitt HSB
Avierna finns alltid på Mitt HSB. Men för att slippa pappersavin behöver du välja ett digitalt alternativ ovan. Du har automatiskt ett användarkonto till Mitt HSB och du loggar in på hsb.se/malmo med BankID.

Frågor eller funderingar?
Tack för att du väljer bort pappersavin, tillsammans tar vi små steg för en bättre miljö! Tveka inte att höra av dig om du undrar över något.
Med vänlig hälsning, HSB Malmö
Tel: 010-442 30 00, info.malmo@hsb.se