Kontakta oss

Styrelsen

Har du parlamentariska frågor, som exempelvis stämma och motion, är du välkommen att ställa frågor eller lämna synpunkter till styrelsen.

Så här kontaktar du styrelsen.

Valberedningen

Vill du nominera dig själv eller någon annan till ett styrelseuppdrag? Valberedningen tar tacksamt emot förslag.

Så här kontaktar du valberedningen.

Felanmälan

Om något är trasigt eller inte fungerar i lägenheten eller i fastigheten ska du göra en felanmälan.

Så här felanmäler du.

Förvaltaren

Du är välkommen att kontakta förvaltaren, men se gärna om du hittar svaret på din fråga här på hemsidan, i Mitt HSB eller på HSB Malmös hemsida först. 

Förvaltaren nås lättast på eriksdal.forvaltningmalmo@hsb.se. Mejlen läses kontinuerligt och du får svar så snart som möjligt (vardag kl. 8-16). Kom ihåg att skriva ditt telefonnummer om du vill att förvaltaren ringer upp dig.

Kan du inte mejla, ring HSB Malmös kundsupport så lämnar de ett ärende till förvaltaren som därefter kontaktar dig. Se telefonnummer och öppettider till HSB Malmö här.

Det går även bra att fylla i formuläret här nedan, var dock noga med att beskriva vad ditt ärende gäller. 

Hej!

Tack för ditt meddelande! Nu under sommaren kan svarstiderna vara lite längre än vanligt på grund av semestertider, men jag och mina kollegor arbetar för att återkoppla så snabbt vi kan. 

Jag vill gärna tipsa om föreningshemsidan, hsb.se/malmo/brf/eriksdal, här finns matnyttig information och senaste nytt. Vi har även samlat vanliga frågor och svar HÄR

Vi hörs snart!
Vänlig hälsningar, 

eriksdal.forvaltningmalmo@hsb.se
hsb.se/malmo/brf/eriksdal