Innergård klar och Digitalt bokningssystem på plats

20 maj 2021

Nu äntligen är vår nya fina innergård klar. Den blev klar officiellt 18:e maj och kan nu nyttjas av alla husets medlemmar. Nya fräscha färgglada möbler finns utplacerade på flera platser, några belysta underifrån. En stor rund grill på 120 cm diameter med avlastningsyta är på plats, en vacker och välbehövlig pergola samt en 10 meter hög flaggstång är installerad varpå på vintertid vi hissar upp en ljusslinga som bildar formen av en julgran. Det har fokuserats lite extra på ljussättning i vår nya innergård med bla flera ljuspunkter med belysning under träden, längs med gångstigen, LED-slinga i muren som ger ett fint ljus efter gången fram till trappan osv. Tanken med allt detta är att gården ska kunna nyttjas även på kvällarna samt under de mörkare perioderna av året.

Det kommer planteras växter och blommor i de nya blomsterlådorna samt pergolan kommer utsmyckas med passande växter. Det som kvarstår efter detta är att fräscha upp fasaden mot innergården och måla om alla väggar i innergården. I samband med det kommer dörrarna till styrelserummet samt tvättstugan att bytas ut till nya och moderna. Den officiella invigningen med tillhörande gårdsmingel som Styrelsen utlovat kommer skjutas upp till augusti när pandemiläget förhoppningsvis förbättrats och många vaccinerats.

 

Det digitala bokningssystemet för tvättsugan är sedan ca en månad tillbaka infört och installerat. Vår gamla bokningstavla i tvättstugan är alltså nu ersatt av Aptus digitala bokningssystem. Bokning görs digitalt med Aptus bokningssystem antingen via den digitala bokningstavlan precis utanför tvättstugan, datorn eller Aptus Home-appen. Man kan boka upp till 2 gånger på 10 dagar och det går att boka ett pass åt gången. Mer info finns under Boendeinformation.