Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Programmet till årets styrelsekonferens är släppt

15 november 2022 Efter två års uppehåll är det dags för HSB Malmös traditionsenliga styrelsekonferens. Den 26 november är dagen då förtroendevalda i HSB-bostadsrättsföreningar har chansen att utbyta erfarenheter, lyssna till aktuella föreläsningar om ekonomin och världsläget, gå på seminarier samt träffa företag som HSB har ramavtal med. Allt med fokus på att underlätta och göra styrelsearbetet ännu mer givande.
Ekonomin bromsar in, men hur mycket och hur länge? Jens Magnusson, SEB:s chefsekonom, är en av talarna på konferensen.

Morgonen inleds av Jens Magnusson, SEB:s chefsekonom, där han guidar publiken genom det ekonomiska landskapet och ger sin syn på både den globala och den svenska utvecklingen.

Därefter är det dags för 30-minuters seminarier, där deltagarna bland annat får ta del av goda exempel om hur de kan energioptimera bostadsrättsföreningen samt juridisk vägledning i att hantera olovliga andrahandsuthyrningar.

Dagen avslutas med Magnus Hulthe Andersson, näringspolitisk ansvarig hos Fastighetsägarna Syd, som ger en omvärldsspaning i det politiska läget, bland annat vad det kan innebära för fastighetsbranschen och bostadsrättsföreningar med en ny regering.

Styrelsekonferensen är en kostnadsfri medlemsförmån för förtroendevalda i HSB Malmö-bostadsrättsföreningar. Inbjudan har gått ut till alla förtroendevalda via e-post. Om du saknar en inbjudan är du välkommen att kontakta HSB Malmö på info.malmo@hsb.se.

Dagens program

– Vi har verkligen gjort vårt yttersta för att skapa ett så värdefullt och aktuellt program som möjligt för våra förtroendevalda. Jag hoppas och tror att de går därifrån fullmatade med inspiration och nya kontakter, säger Lisa Renntun, chef för medlemsverksamheten på HSB Malmö.