Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

19 maj – livechat med Danske Bank för HSBs bosparare

11 maj 2022 19 maj klockan 19.00 - 20.00 kan du ställa frågor om bosparande under en exklusiv livechat med vår samarbetspartner Danske Bank. Välkommen att ta tillfället i akt att utveckla eller komma igång med ditt bosparande!
Ung kvinna sitter i soffa med hörlurar och mobiltelefon

Spara på konto eller på börsen? Vad är Horisont-fonder? Hur fungerar en Impactfond? Utveckla ditt bosparande genom att ställa frågor till Danske Banks experter. Du kan redan nu ställa din fråga på Danske Banks webbplats, så får du svar under vår livechat. Tyvärr kan Danske Bank inte ge personliga råd, men svarar på så många frågor som möjligt.

Gå till Danske Banks sida för livechatten

Det här är HSBs bosparande

Få förtur till HSBs bostäder, spara till en kontantinsats, spara till dig själv, ditt barn eller barnbarn. HSB Bospar erbjuder många möjligheter. Det är ett enkelt och tryggt sätt att spara till ett framtida boende.