Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB Östergötland!

Vi är en regionförening som verkar i västra Östergötland och södra Närke. Vi finns på följande orter: Linköping, Mjölby, Vadstena, Motala, Hallsberg, Kumla, Askersund, Åtvidaberg, Ödeshög och Boxholm. Vi erbjuder trygg fastighetsförvaltning för HSBs och privata bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och våra egna hyresfastigheter. Vi är med och utvecklar nya stadsdelar genom att bygga bostäder i vår region.

HSB BÄCKEN - hyresrätt i Berga Park, Linköping med extra allt!

Gemensam relax med bastu, diskmaskin & micro, tvättmaskin & torktumlare, balkong eller uteplats, förråd, cykelrum, bilpool och garage eller p-plats.
Allt detta ingår i våra nyproducerade hyresrätter.

Vill du veta mer, boka visning eller fylla i en intresseanmälan, klicka då nedan!

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Upptäck HSBs 25 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

Nyproduktion

HSB brf Ridderstad

Vi kommer att bygga ytterligare lägenheter i Berga Park. Alla med noga utvald inredning och de har inglasad balkong, uteplats eller terrass. Kika och hitta just dina favoriter!

HSB brf Sjöängen

Här finns ett unikt tillfälle att inleda en ny fas i livet vid Vättern. HSB brf Sjöängen består av 44 lägenheter och erbjuder det ultimata boendet för dig som vill bo i nytt och välbyggt - för dig som värdesätter ett funktionellt hem med smarta lösningar och bra materialval.

HSB Bäcken hyreslägenheter

I Berga Park bygger vi nu 52 moderna hyreslägenheter. Stilrena och ljusa lägenheter i storlekarna 2-4 rok med olika planlösningar. Mer information hittar du här.

HSB Östergötlands hyreslägenheter

Här hittar du våra hyreslägenheter

Mitt HSB

Inloggningssida för Mitt HSB

Här kan du logga in på Mitt HSB 

HSB Östergötlands Fastighetsförvaltning

Läs mer om HSBs tjänster inom fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare!

HSB Östergötlands bostadsrättsföreningar

Här hittar du information om HSB Östergötlands bostadsrättsföreningar. 

HSB Bäcken

HSB Bäcken - Nyproducerade hyresrätter i Berga Park, Linköping

I Berga Park med naturskönt område och närhet till allt bygger vi just nu 52 hyreslägenheter. Här får du en nyproducerad hyresrätt med plats för bara dig eller hela familjen. Stilrena och ljusa lägenheter i storlekarna 2-4 rok med olika planlösningar. Inflyttning från 1 februari 2022.

Välkommen in på Bäckens sida där du kan läsa mer om projektet!
Här finns länk till vår Bostadsväljare där du enkelt kan jämföra lägenheterna med varandra och det finns även blädderbara broschyrer att kika på online eller att ladda ner.

LÄMNA DIN INTRESSEANMÄLAN IDAG!

Fler nyheter från HSB

loading gif
 • 22 september 2022
  Runt två miljoner barn bor i svenska tätorter. Men var i städerna bor de egentligen och vad krävs för att göra både befintliga och nya stadsdelar mer barnvänliga? De frågorna ligger till grund för rapporten Barnvänliga stadsdelar som Spacescape har gjort på uppdrag av HSB. Rapporten ger ny kunskap om hur våra städer kan utvecklas med barnens perspektiv i centrum.
 • 08 september 2022
  HSB och 226 andra svenska företag ifrågasätter i en debattartikel politikers inställning till klimatomställningen som ett nödvändigt ont och något som helst skjuts på framtiden. För HSB och övriga avsändare är det en självklarhet att Sverige ska gå före.
 • 05 september 2022
  Next Step Group och HSB har en lång historia tillsammans. Under mer än tio års tid har parterna utvecklat stadsdelen Nya Hovås i södra Göteborg. Nu fortsätter samarbetet då HSB går in som partner i projektet Wendelstrand och förverkligar den unika stadsdelen tillsammans med Next Step Group. – I ambitiösa stadsbyggnadsprojekt krävs starka och uthålliga partners för att kunna genomföra högt ställda visioner. Jag är jätteglad att återigen få ha HSB som erfaren och pålitlig partner, säger Jacob Torell, vd för Next Step Group.
 • 23 augusti 2022
  Öka tryggheten i miljonprogrammen, minska biltrafiken i innerstaden, förtäta småhusområden och se till att parker och lekplatser finns på gångavstånd. Det är några åtgärder som skapar en mer barnvänlig stad, enligt en ny rapport gjord av Spacescape på uppdrag av HSB.
Visa alla nyheter