Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB Östergötland!

Vi är en regionförening som verkar i västra Östergötland och södra Närke. Vi finns på följande orter: Linköping, Mjölby, Vadstena, Motala, Hallsberg, Kumla, Askersund, Åtvidaberg, Ödeshög och Boxholm. Vi erbjuder trygg fastighetsförvaltning för HSBs och privata bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och våra egna hyresfastigheter. Vi är med och utvecklar nya stadsdelar genom att bygga bostäder i vår region.

Naturskönt boende en cykeltur från Linköpings city!

Ta chansen att köpa en lägenhet i Brf Ridderstad. Njut av en helt ny lägenhet och alla fördelar med nyproduktion. Endast ett fåtal lägenheter kvar!

VI ÄR EXPERTER PÅ FASTIGHETSFÖRVALTNING

HSB Östergötland erbjuder ett stort utbud av förvaltningstjänster till alla bostadsrättsföreningar. Vi hjälper styrelsen med den kompetens som behövs för att underhålla fastigheten på ett smart och hållbart sätt. Det kan vara allt från ekonomisk förvaltning till underhållsplanering eller energieffektivisering. Vi har allt på samma ställe och alltid nära er!

Läs mer om våra förvaltningstjänster

Köp bostad

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Hyr bostad

Upptäck HSBs 26 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

Nyproduktion

HSB brf Ridderstad

Mitt i ett vackert grönskande område ligger Berga Park. Här har vi byggt HSB brf Ridderstad: en ny fastighet med 47 ljusa och stilrena lägenheter i olika storlekar mellan 2 och 5 rok. Alla lägenheterna har inglasad balkong, uteplats eller terrass. Huset är inflyttningsklart men det finns ett fåtal lägenheter kvar!

HSB brf Cyklisten

I populära och familjevänliga Bråstorp har vi byggt HSB brf Cyklisten som består av 42 bostadsrätter. Kvarteret har ett rogivande och trevligt intryck då det byggs småskaligt och med variation. Här bor du naturnära samtidigt som förskolor, skolor, affärer och kommunikationer finns inom räckhåll. Endast ett fåtal bostäder kvar!

HSB brf Sjöängen

Här finns ett unikt tillfälle att inleda en ny fas i livet vid Vättern. HSB brf Sjöängen består av 44 lägenheter och erbjuder det ultimata boendet för dig som vill bo i nytt och välbyggt - för dig som värdesätter ett funktionellt hem med smarta lösningar och bra materialval. Inflyttning kvartal 2 2024.

Nyrenoverade hyreslägenheter

Kvarteret Laggkärlet

Bostäderna på Prästbolsgatan i Berga är ett trivsamt område som byggdes i början av 60-talet. Nu, efter 60 år står området inför en omfattande och nödvändig ombyggnation och renovering så att fastigheterna och lägenheterna kan hålla i många år till. Husen är tre till fyra våningar höga och har trevliga innegårdar med lekmöjligheter för barn. Här finns 238 stycken hyreslägenheter från 1 rum och kokvrå till 5 rum och kök.

LÄMNA DIN INTRESSEANMÄLAN IDAG!

HSB Östergötlands bostadsrättsföreningar

Här hittar du information om HSB Östergötlands bostadsrättsföreningar. 

HSB Östergötlands hyreslägenheter

Här hittar du våra hyreslägenheter.

HSB Östergötlands Fastighetsförvaltning

Läs mer om HSBs tjänster inom fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare!

Mitt HSB

Inloggningssida för Mitt HSB

Här kan du logga in på Mitt HSB. 

Fler nyheter från HSB

loading gif
Visa alla nyheter