Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB Östergötland!

Vi är en regionförening som verkar i västra Östergötland och södra Närke. Vi finns på följande orter: Linköping, Mjölby, Vadstena, Motala, Hallsberg, Kumla, Askersund, Åtvidaberg, Ödeshög och Boxholm. Vi erbjuder trygg fastighetsförvaltning för HSBs och privata bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och våra egna hyresfastigheter. Vi är med och utvecklar nya stadsdelar genom att bygga bostäder i vår region.

JUST NU BJUDER VI PÅ MÅNADSAVGIFTEN FRÅN TILLTRÄDESDAGEN OCH 2 ÅR FRAMÅT

PASSA PÅ - köp en nybyggd bostad i naturskönt område en kort cykeltur från Linköping city!

Köp bostad

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Hyr bostad

Upptäck HSBs 26 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

Nyproduktion

HSB brf Ridderstad

Mitt i ett vackert grönskande område ligger Berga Park. Här har vi byggt HSB brf Ridderstad: en ny fastighet med 47 ljusa och stilrena lägenheter i olika storlekar mellan 2 och 5 rok. Alla lägenheterna har inglasad balkong, uteplats eller terrass. Huset är inflyttningsklart men det finns ett fåtal lägenheter kvar!

HSB brf Sjöängen

Här finns ett unikt tillfälle att inleda en ny fas i livet vid Vättern. HSB brf Sjöängen består av 44 lägenheter och erbjuder det ultimata boendet för dig som vill bo i nytt och välbyggt - för dig som värdesätter ett funktionellt hem med smarta lösningar och bra materialval. Inflyttning kvartal 2 2024.

Nyrenoverade hyreslägenheter

Kvarteret Laggkärlet

Bostäderna på Prästbolsgatan i Berga är ett trivsamt område som byggdes i början av 60-talet. Nu, efter 60 år står området inför en omfattande och nödvändig ombyggnation och renovering så att fastigheterna och lägenheterna kan hålla i många år till. Husen är tre till fyra våningar höga och har trevliga innegårdar med lekmöjligheter för barn. Här finns 238 stycken hyreslägenheter från 1 rum och kokvrå till 5 rum och kök.

LÄS MER HÄR!

HSB Östergötlands bostadsrättsföreningar

Här hittar du information om HSB Östergötlands bostadsrättsföreningar. 

Mitt HSB

Inloggningssida för Mitt HSB

Här kan du logga in på Mitt HSB. 

HSB Östergötlands Fastighetsförvaltning

Läs mer om HSBs tjänster inom fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare!

HSB Östergötlands hyreslägenheter

Här hittar du våra hyreslägenheter.

Fler nyheter från HSB

loading gif
Visa alla nyheter