Du som loggar in med BankID på fil eller via dosa behöver först välja Mobilt BankID och därefter välja BankID innan du matar in ditt personnummer för att komma in. Vi jobbar på att rätta till detta och beklagar strulet som uppstått.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB Östergötland!

Vi är en regionförening som verkar i västra Östergötland och södra Närke. Vi finns på följande orter: Linköping, Mjölby, Vadstena, Motala, Hallsberg, Kumla, Askersund, Åtvidaberg, Ödeshög och Boxholm. Vi erbjuder trygg fastighetsförvaltning för HSBs och privata bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och våra egna hyresfastigheter. Vi är med och utvecklar nya stadsdelar genom att bygga bostäder i vår region.

HSB BÄCKEN - hyresrätt i Linköping med extra allt!

Gemensam relax med bastu, diskmaskin & micro, tvättmaskin & torktumlare, balkong eller uteplats, förråd, cykelrum, bilpool och garage eller p-plats.
Allt detta ingår i våra nyproducerade hyresrätter.

Vill du veta mer, boka visning eller fylla i en intresseanmälan, klicka då nedan!

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Upptäck HSBs 25 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

Nyproduktion

HSB brf Ridderstad

Vi kommer att bygga ytterligare lägenheter i Berga Park. Alla med noga utvald inredning och de har inglasad balkong, uteplats eller terrass. Kika och hitta just dina favoriter!

HSB brf Cyklisten

Vid Bråstorp i Motala kommer vi att bygga 42 nya rad- och parhus. De är alla 111 kvm med möjlighet att anpassa planlösningen. Till varje bostad finns både uteplats och trädgård.

HSB Bäcken hyreslägenheter

I Berga Park bygger vi nu 52 moderna hyreslägenheter. Stilrena och ljusa lägenheter i storlekarna 2-4 rok med olika planlösningar. Mer information hittar du här.

HSB Östergötlands hyreslägenheter

Här hittar du våra hyreslägenheter

HSB Östergötlands bostadsrättsföreningar

Här hittar du information om HSB Östergötlands bostadsrättsföreningar. 

Mitt HSB

Inloggningssida för Mitt HSB

Här kan du logga in på Mitt HSB 

HSB Östergötlands Fastighetsförvaltning

Läs mer om HSBs tjänster inom fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare!

HSB Bäcken

HSB Bäcken - Nyproducerade hyresrätter i Berga Park, Linköping

I Berga Park med naturskönt område och närhet till allt bygger vi just nu 52 hyreslägenheter. Här får du en nyproducerad hyresrätt med plats för bara dig eller hela familjen. Stilrena och ljusa lägenheter i storlekarna 2-4 rok med olika planlösningar. Inflyttning från 1 februari 2022.

Välkommen in på Bäckens sida där du kan läsa mer om projektet!
Här finns länk till vår Bostadsväljare där du enkelt kan jämföra lägenheterna med varandra och det finns även blädderbara broschyrer att kika på online eller att ladda ner.

LÄMNA DIN INTRESSEANMÄLAN IDAG!

Fler nyheter från HSB

loading gif
 • 21 januari 2022
  Den 20 januari meddelade regeringen att de har tagit fram ett förslag om återinförande av den tillfälliga lagen för underlättande av stämmor. Lagen, som upphörde att gälla vid årsskiftet, hade som syfte att underlätta genomförandet av bolags- och föreningsstämmor på ett sätt som begränsar risken för spridning av covid -19.
 • 18 januari 2022
  År 2045 ska HSBs nyproduktion vara verkligt hållbar i alla sina processer. Ett led i det är att nyproduktionen senast 2040 ska vara helt klimatneutral. Den 1 januari infördes ett maxtak för klimatpåverkan i samtliga nyproduktionsprojekt.
 • 14 januari 2022
  Sedan den 12:e respektive 19:e januari 2022 gäller nya restriktioner och rekommendationer för att begränsa smittspridningen av covid-19. Det i kombination med att den tillfälliga stämmolagen upphört att gälla väcker många frågor i bostadsrättsföreningar inför planeringen av årets stämmor, särskilt för de som har brutet räkenskapsår och ska genomföra stämmor den närmaste månaden.
 • 14 januari 2022
  Vid årsskiftet stängde ansökningstiden för HSB Skånes hållbarhetsbidrag. Bidraget kan sökas av bostadsrättsföreningar som är medlemmar i HSB och som under året som gått har genomfört hållbara åtgärder i sin förening. Nu kan vi konstatera att antalet ansökningar är det största sedan bidraget instiftades.
Visa alla nyheter