Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Erbjudanden och rabatter till våra medlemmar

Som HSB-medlem har du tillgång till många uppskattade medlemserbjudanden. Efter att du blivit medlem hittar du alla rabattkoder och villkor genom att logga in på Mitt HSB.

Som HSB-medlem får du erbjudanden inom:

  • Bredband, TV och teknik
  • Fritid, hus och hem
  • Försäkring, juridik och energi
  • Säkerhet
  • Resor och transporter
Och ta del av alla erbjudanden!
Badrumsinredning

Hafa: Upp till 60 procent rabatt på utvald badrumsinredning

Hafa erbjuder Nordens bredaste sortiment av badrumprodukter för hela badrummet. Som HSB-medlem får du 30 procent rabatt på Hafas sortiment och fri frakt.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

Målande kvinna

Flügger Färg: 35 procent rabatt på Wood Text utomhusfärg

Flügger har ca 150 färgbutiker i Sverige. Som HSB-medlem har du alltid 20 procent rabatt på Flügger Färg och Fiona tapeter samt 10 procent på övrigt sortiment. I Flüggers butiker erbjuder vi ett komplett sortiment oavsett vilket hemmaprojekt du planerar.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet

Centro kakel

Centro: 25 procent rabatt på kakel och klinker

Är det dags att förnya badrummet eller renovera köket? Nu får du som HSB-medlem 20 procent på kakel, klinker och granitkeramik hos oss på Centro. För inspiration, besök våra Concept Studios eller vår Instagram. Rabatten gäller mot uppvisande av medlemsbevis. Erbjudandet gäller 2024.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet

Hatthylla och klädhängare

Maze: 25 procent rabatt på designmöbler

Hos Maze hittar du hållbara och snygga designmöbler tillverkade i Sverige. Som HSB-medlem får du 25 procent rabatt på sortimentet mellan 1 mars och 31 maj.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet

JOY wokpanna

Nordkök: Mandolin på köpet

Som medlem i HSB får du en mandolin på köpet när du beställer en JOY wokpanna 28 cm. Wokpannan är tillverkad i gjuten aluminium med keramisk PFAS-fri non-stickyta. Erbjudandet gäller fram till 31 maj 2024. Du får även 25 procent rabatt på hela Nordköks sortiment i webbshopen nordkok.se.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet

Vrida lamparm

Vrida of Sweden: 25 procent rabatt på lamparmar

Flytta taklampan med lamparmar från Vrida. Som HSB-medlem får du 20 procent rabatt. Installationen är enkel och lamparmarna ger dig möjlighet att flytta taklampan upp till 150 cm. Dessutom är de roterbara i 360 grader. 

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet

Trasig dragkedja

Repamera: Fixa vårjackan – fritt byte av löpare

Visste du att det i 9 av 10 fall är löparen som behövs bytas när dragkedjan bråkar? Löparen är släden på dragkedjan, den man drar upp och ner för att öppna och stänga. Nu får du som HSB-medlem fritt byte av löpare på vårjacka. 

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet

Barn på promenad med dockvagnar

Micki: 15 procent rabatt på leksaker

Köp en skrinda till vårens och sommarens utflykter eller hitta barnens leksaksfavoriter från Pippi, Bamse, Bluey, Hello Kitty, Skrållan, Rubens Barn och många fler. Hos Micki har HSB-medlemmar 15 procent i rabatt.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet