Information från styrelsen mars 2017

05 mars 2017

Nu är det snart dags att välkomna våren och med det vill vi skicka ut lite nya uppdateringar kring vårt fina område och vad som planeras närmaste månader.

Information inom Billegården

Jag som sköter info bladen heter Patricia Fors och bor i trappuppgång 11 C. Jag skulle vilja uppmuntra alla att lämna era åsikter och idéer. Maila gärna era synpunkter och om det är något speciellt som ni vill kommunicera så tar vi det vidare i info bladen. Ni kan maila på styrelsen@billegarden.se Märk gärna Att: Patricia, information. Vi ser fram emot era synpunkter och idéer!

Vi som är aktiva i Billegårdens styrelse och vårt uppdrag

Vi hoppas att ni ser förbättringar inom området och med det även ser vårt bidrag som styrelse J Men vi skulle även vilja förtydliga kort vilka område som vi tar hand om i vårt uppdrag. Ni som funderar på att engagera er i vårat område hör gärna av er. Kanske ni kan bli en framtida suppleant eller styrelse medlem. Vi behöver fler eldsjälar som brinner för att påverka inom området. Kort så är uppdraget inom styrelsen att planera underhåll utav fastigheterna inom området, trädgård, juridik och ekonomi. Sista året har vi lagt ner mycket arbete på att komma ifatt med underhåll på området, omförhandla och ta in konkurrenskraftiga leverantörer utav tjänster. Allt vi gör är att försöka bidra med att utveckla Billegården och göra oss till en trivsam och attraktiv förening idag och för framtiden.

Lite praktiskt

1.     Felanmälan gör ni på: styrelsen@billegarden.se

2.     Nya möbler och belysning på området uppdateras efterhand och vi skall ha det fint till den kommande sommaren

3.     Rent och fräscht på området! Vi vet att vårt underhåll har varit eftersatt. Vi försöker hitta en balans i ny investering, renovering och vår ekonomi MEN våra boendes säkerhet samt fräsch uppsyn på området är väldigt viktigt för oss därför skall vi snabba upp processen så gott vi kan.

a.     Hissar: vi har nu två moderniserade hissar och vi kommer satsa på att ta resterande under 2017

b.     Målning utav trapphus: vi har haft målning i 11D för att visa exempel på hur det färdiga resultatet kommer se ut. Efter positiv feedback kommer vi nu fortsätta med resterande trapphus. Vi skall vara färdiga med hela området i 2017

4.     Hus 15 renovering är lite försenat. Detta beror på överhettad bygg marknad och väldigt höga priser. Efter att vi mottagit offerter på helentreprenad har vi valt att dela upp renoveringen och förhandla delar utav ombyggnaden. Detta kommer vara gynnsamt för vår ekonomi dock kommer det ta lite mer tid. 

5.     Vi har nu hjärtstartare i Hur 15. För att vi skall få bästa användning för den kommer vi snart ut med datum för utbildning. Ni som är intresserade utav att bli utbildade maila ert intresse till styrelsen@billegarden.se

Mvh,

Styrelsen