Infoblad April 2023

04 april 2024

Källardörrar

Nya yttre källardörrar är beställda och planeras att installeras under våren. Dörrarna är i aluminum och ersätter våra tunga plåtdörrar. För ökad säkerhet och enklare passage kommer de numera att öppnas utåt. 

Årsstämma 2024

Årsstämman hålls onsdagen den 15 maj, kl 18.30 i Östermalmkyrkans lokaler. Kallelse kommer senare.

Statistik från solcellsparken

Våren är nästan här, vilket märks på den ökade elproduktionen! Under mars månad producerade föreningens solceller 8,42 MWh. Totalt sedan årsskiftet 14,65 MWh. 

Elcyklar och elsparkcyklar

Har du en elcykel eller elsparkcykel så får de gärna förvaras i cykelförråden, men batterierna och laddning av dessa är inte tillåtna i cykelförråden. Dessa ska förvaras i lägenheten på grund av brandrisken och laddas under uppsikt.

Gårdsfest 

Datum för sommarens gårdsfest är bestämt till fredagen den 28 juni. Vi ser återigen fram emot en solig och glädjefylld kväll med musik och tilltugg. Välkomna!

Kontakt med styrelsen/”Vicevärd”

Kontoret är bemannat på begäran. Ring Christian Falk och boka tid, 0739-77 41 22.
Har du frågor eller synpunkter som gäller föreningens verksamhet ber vi dig att använda föreningens mailadress (brf.gota.kristianstad@gmail.com). Det är det absolut bästa och snabbaste sättet att få kontakt med styrelsen, eller lägg en lapp i styrelsens postfack, Lönbladsgatan 5C.
Vid akuta fel eller problem i våra gemensamma utrymmen bör du kontakta
HSB Skånes Felanmälan: 046-210 85 00

Trevlig vår!

Styrelsen Brf Göta