Infoblad Februari 2023

23 februari 2023

Årsstämma 2023

Brf Götas årsstämma har beslutats äga rum den 24 maj, kl.18.30. Kallelse kommer skickas ut några veckor innan dess. Planer finns att uppdatera föreningens stadgar för att spegla förändringar i bostadsrättslagen. Mer information kommer.

IMD

Arbetet att införa individuell mätning och debitering av el är slutfört. Alla boende ska nu ha fått en slutfaktura av sina respektive elbolag. Elkostnaden kommer istället att hanteras av föreningen och hamna på samma avi som boendeavgiften, med några månaders fördröjning. Den egna förbrukningen kan följas via en app i telefonen. Mer information kommer i separat utskick.

OVK-besiktning

I början på mars utförs en obligatorisk ventilationskontroll (OVK) i samtliga lägenheter.

Trädgårdsarbete

Under mars påbörjas även ett större arbete på vår mark. Vissa buskar kommer beskäras kraftigt för att kunna få chansen att växa upp mer kontrollerat under de kommande åren.

Vattenförbrukning

Efter en rejäl ökning av vattenförbrukningen i januari 2022 påträffades flera läckande toalettstolar. Efter åtgärder i Hus 1 (Fästningsgatan/Lönbladsgatan 1) under våren 2022 sänktes förbrukningen betydligt. Kontakta HSB Skånes Felanmälan om du behöver hjälp med läckande kranar eller toaletter!

Se bifogad bild på diagram för kallvatten i Hus 1 »

Gårdsfest

Datum för sommarens gårdsfest är bestämt till fredagen den 16 juni. Vi ser återigen fram emot en solig och glädjefylld kväll med musik och tilltugg. Välkomna!

Kontakt med styrelsen/”Vicevärd”

Kontoret är bemannat på begäran. Ring Christian och boka tid, 0739-77 41 22.

Har du frågor eller synpunkter som gäller föreningens verksamhet ber vi dig att använda föreningens mailadress. Det är det absolut bästa och snabbaste sättet att få kontakt med styrelsen, eller lägg en lapp i styrelsens postfack, Lönbladsgatan 5C. 

Vid akuta fel eller problem i våra gemensamma utrymmen bör du kontakta HSB Skånes Felanmälan: 046-210 85 00.

Trevlig vår!

Styrelsen Brf Göta

  • Kallvatten, Hus 1 (m3)
    Kallvatten, Hus 1 (m3)