Välbesökt boendeträff

22 oktober 2018 Höstens boendeträff hölls i Östermalmskyrkans lokaler och behandlade energibesparingar, den pågående reliningen och byte av tak på hus 1.

Energirådgivare Martin Holmén visade på möjligheter till energibesparingar; allt från fönsterbyte, solceller och luftåtervinning till alternativa duschmunstycken. Martin pekade på en rad sätt för föreningen att pressa sina värme- och elkostnader. Styrelsen kommer att arbeta vidare med de olika alternativen och återkomma till de boende med resultaten av efterforskningarna.

Reliningen avslutas med ett slutbesiktningsmöte den 23/10. Entreprenör och/eller projektledare kommer att kontakta de bostadsrättsinnehavare där man upptäckt avvikelser.

Arbetet med att ta in anbud på nyt tak till hus 1 kommer att starta under oktober och projektet kommer att ledas av projektledare Mattias Camitz, HSB Skåne.   

Mötet avslutades med en frågestund där en rad olika frågor och synpunkter framfördes till styrelsen. Ett stort tack till alla de ca 25 som deltog i träffen och som bidrog till ett trivsamt möte.

Styrelsen brf Göta